CUTII POȘTALE

Cutiile poștale reprezintă un accesoriu al casei și reflectă stilul proprietarului, precum și funcționalitatea în era e-mailului și a mesageriei.

Designul cutiilor poștale Rottner se schimbă mereu, cu stiluri noi în fiecare an, dar păstrează încă vechile modele de succes precum Udine, Tarvis, Woerthersee sau Hochhaus.
Oferim în principal cutii poștale de mare capacitate, unele cu un suport integrat al ziarelor. Recent am adăugat și o gamă de cutii colete, potrivite pentru livrarea coletelor mici.
Cele mai recente produse sunt cutiile poștale Costa, Casa, Muro, Libro și Postale.

Briefkasten
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

27 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

27 Articole

pe pagină

Protejați-vă corespondența și ziarul zilnic de vânt și vreme rea, cu ajutorul cutiilor poștale și a suportului pentru ziare. Indiferent dacă scopul ar fi utilizarea în clădiri cu grad mare de ocupare sau în locuințe detașate, la Rottner vă garantăm că veți găsi soluția potrivită. Stocul nostru cuprinde o gamă largă de modele și oferă soluții pentru toate cerințele individuale.

Alegeți dintr-o gamă largă de materiale și variante: aici veți găsi cutii poștale din oțel inoxidabil, oțel, aluminiu și plastic (PVC). De asemenea, avem multe de oferit în ceea ce privește designul și culorile: paleta de culori variază de la verde, roșu, negru, alb până la maro și argint. Și, bineînțeles, versiunea din oțel inoxidabil nu trebuie uitată.

Din punct de vedere al designului, oferta variază de la modelele simple - cum ar fi cutia poștală Lignano, până la modele de top precum Harrow.

Dar nu numai vizual, cutia poștală ar trebui să convingă, dimensiunea joacă, de asemenea, un rol important - fie că sunteți în căutarea unei cutii poștale înguste pentru fațadă, fie una mai mare – vă oferim un sortiment vast de produse.

Cutiile poștale

Indiferent de mărime, material de fabricație, design sau culoarea asupra căruia vă hotărâți, corespondența dvs. este mereu pe mâini bune.

Echipa noastră pregătită va fi bucuroasă să vă sfătuiască și să vă asiste în luarea unei decizii și bineînțeles, să răspundă la întrebările dumneavoastră.

Oferiți casei dvs. un aspect plăcut și amintiți-vă de poștaș, care va aprecia o cutie poștală frumoasă și elegantă, montată într-un loc vizibil.

Alegeți din următoarele echipamente adiționale:

Suport pentru ziar (coș pentru ziare, rolă pentru ziare)

Standuri pentru cutiile poștale