CUTII COLETE

În fiecare zi sunt livrate multe pachete. Comerțul online a devenit indispensabil timpul fiind limitat.

Utilizați o cutie pentru colete Rottner pentru a împiedica faptul ca pachetul dvs. să fie livrat la un vecin, sau să ajungă pe jos în fața ușii
Poșta sau serviciul de livrări de colete vă vor putea livra pachetele în mod corespunzător fără ca dvs. să le căutați la sucursalele companiilor de livrare. Comandați acum una din cutiile pentru colet

Paketbriefkasten
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

8 Articole

pe pagină

Comerțul online a devenit indispensabil și, între timp, a atins și gospodăriile particulare. În fiecare zi sunt livrate multe pachete. Folosiți o cutie de colete de la Rottner pentru a împiedica pachetul dvs. să aterizeze la adresa vecinului, pentru a evita un scenariu viitor în care stați singur pe coridor ținând în mână o bucată de hârtie și cerând oficiului poștal să ridice pachetul de la adresa greșită. 

Poștașul sau furnizorii de colete pot livra parchetele în mod corespunzător și nu trebuie să le căutați. Comandați acum – cutia de colete Rottner!

Cutia de colete Rottner este echipată cu un dispozitiv prin care se pot introduce pachetele. Odată depuse, dispozitivul împiedică scoaterea acestora fără autorizație.

Pachetele pot fi depuse. Dacă spațiul de depozitare al cutiei este suficient de mare, mai multe colete pot fi plasate în interior. Destinatarul are două chei și poate astfel elimina încărcătura din cutie - pachetele pot fi scoase doar folosindu-se cheia astfel asigurându-se protecție împotriva accesului nedorit.

Vă recomandăm utilizarea echipamentului de montare furnizat  pentru a face procesul de asamblare a cutiei cât mai rapid și mai ușor posibil. Fabricată din oțel galvanizat, cutia de colete este anti-furt și protejează coletele dvs. împotriva efectelor produse de vreme și murdărie. Cutia se deschide ușor datorită închiderii cilindrice de care dispune. Sunt incluse în livrare 2 chei.

Designul functional care s-a pastrat de-a lungul timpului impreuna cu capacitatea imensa sunt elemente ce recomanda cutiile noastre pentru colete.

În gama noastră noastră veți găsi:

  • Modele mari și mici
  • Cutii de colete din oțel inoxidabil și oțel galvanizat

Pentru a monta cutia de pachete lângă gardul grădinii sau pur și simplu lângă casa, utilizați adaptorul special fabricat de Rottner găsit aici. Cutia de colete poate fi ușor montată pe placa netedă fixată pe suport. Cutiile poștale elvețiene pot fi montate și pe suport.

Standul este livrat fără cutie poștală.

Majoritatea cutiilor poștale pot fi montate pe un suport. Vedeți standurile aici.

Cutiile noastre de colete au încuietoare cilindrică. 2 chei sunt incluse în livrare.