CUTII POȘTALE CU SUPORT DE ZIARE

La Seifuri Rottner veți găsi o gama complexă de cutii poștale pentru satisfacerea celor mai exigente cerințe ale clientilor.

Deși trăim in era electronică încă mai avem nevoie de cutii poștale. Alegeți una sau mai multe cutii poștale cu suport de ziare. Echipa Seifuri Rottner va fi încântată să vă sfătuiască.

Treffen Sie Ihre Wahl aus unserem Sortiment der Briefkästen mit Zeitungsfach. Das Rottner Tresor Team berät Sie gerne.

Briefkasten mit Zeitungsfach
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină

Cutiile poștale cu compartiment de ziare protejează corespondența dar și ziarul, de vânt și vreme rea. Indiferent dacă este utilizat în clădiri cu grad mare de ocupare sau în locuințe detașate, la Rottner vă garantăm că veți găsi soluția potrivită. Gama noastră include multe modele și oferă soluții pentru toate cerințele individuale.

Alegeți dintr-o varietate de materiale și opțiuni: aici veți găsi cutii poștale din oțel dar și oțel inoxidabil. De asemenea, avem multe de oferit în ceea ce privește designul și culorile: paleta de culori variază de la gri, verde, negru și alb. Și, bineînțeles, versiunea din oțel inoxidabil nu trebuie neglijată.

Din punct de vedere al designului, cutiile poștale variază de la modele precum Postale până la modelele de top precum Kensington.

Estetica împreună cu mărimea sunt la fel de importante atunci când vine vorba de achiziționarea unei noi cutii poștale. Fie că sunteți în căutarea unei cutii poștale mici, a uneia mai mari, sau a unui stand pentru cutii poștale, aici la Rottner vă oferim o gamă largă de opțiuni.

Pentru cutiile poștale cu suport pentru ziare, sunt disponibile și standuri - acestea pot fi găsite la: www.seifuri-rottner.ro