Cutii poștale inox

Cutii poștale inox

Seifuri Rottner oferă o gamă largă de cutii poștale din oțel inoxidabil.

Oțelul inoxidabil uneori găsit sub numele de Inox. Toate cutiile poștale din inox sunt rezistente la intemperii si sunt echipate cu chei pentru a asigura o siguranță maximă.Echipa noastră pregătită vă va sfătui cu plăcere despre variantele posibile. Cutiile poștale inox sunt disponibile cu sau fără rulouri pentru ziare și în culori diferite.

 

Mai multe informatii despre Cutiile Postale Inox

Mai multe informatii
Mai putin

23 Articol(e)

pe pagină

23 Articol(e)

pe pagină

Cutia poștală din oțel inoxidabil

Strălucește și este lipsită de rugină - vă veți bucura de cutia poștală din oțel inoxidabil pentru mulți ani după cumpărare. Cutia poștală din oțel inoxidabil “fură ochii” celor care trec prin zona de intrare a casei dvs. Nu numai că arată bine, ci și vă protejează perfect corespondența de orice fel de vreme.

Indiferent dacă intenționați să o folosiți într-o clădire cu grad mare de ocupare sau într-o casă detașată, la noi vă este garantat faptul că găsiți soluția potrivită. Stocul nostru cuprinde o gamă largă de modele și oferă soluții pentru toate cerințele individuale.

 

Caracteristici oțel inoxidabil

Rottner oferă o gamă largă de cutii poștale din oțel inoxidabil. Uneori termenul de oțel inoxidabil se poate găsi și sub numele de Inox.

Când vă hotărâți asupra cutiei poștale, vă recomandăm să țineți cont de mărime, design, ecusoane de nume etc. Toate cutiile poștale din oțel inoxidabil sunt rezistente la intemperii și sunt dotate cu închidere cilindrică, astfel încât să se ofere cel mai înalt nivel de siguranță.

 

Ce tipuri de cutii poștale din oțel inoxidabil există?

Rafinați zona exterioară cu o cutie poștală din oțel inoxidabil de la Rottner.

În ceea ce privește designul, puteți alege dintre modele simple - cum ar fi cutia poștală Libro, până la modelul de top Harrow.

Dar nu doar vizual este cutia poștală convingătoare, dimensiunea joacă, de asemenea, un rol important - fie că sunteți în căutarea unei cutii poștale înguste sau a unui stand pentru cutia poștală - găsiți aici în gama noastră de produse numeroase opțiuni. Avem ceva pentru fiecare cerință și fiecare gust - alegeți ceea ce preferați.

 

Închidere

Cutiile noastre poștale dispun de închidere cilindrică.

2 chei sunt incluse.

 

Accesorii

Sunt disponibile diferite standuri pentru cumpărare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru: www.seifuri-rottner.ro

 

Producători cutii poștale din oțel inoxidabil

• Rottner Security

• Home Design

Comandati Acum

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x