Cutii poștale oțel

Cutii poștale oțel

Oferim o gamă largă de cutii poștale, în toate formele și culorile, dotate cu fante de inserție și chei pentru butuc cu cilindru.

Asigurați-vă că scrisorile, cărțile poștale sunt protejate împotriva oricărei condiții meteorologice și accesului străin nedorit. Vom fi bucuroși să vă sfătuim în alegerea unei cutii poștale individuale care să corespundă cerințelor dumneavoastră. La Seifuri Rottner veți găsi soluția potrivită!

 

Mai multe informatii despre Cutiile postale otel

Mai multe informatii
Mai putin

Articolele de la 1 la 35 dintr-un total de 78

pe pagină

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Articolele de la 1 la 35 dintr-un total de 78

pe pagină

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Cutii poștale din oțel

Corespondența dvs. este perfect protejată de condițiile meteorologice, prin utilizarea căsuțelor poștale din oțel, cu strat de protecție sau din oțel inoxidabil de la Rottner. Indiferent dacă doriți să cumpărați cutii poștale pentru clădiri cu grad mare de ocupare sau pentru case de o singură familie, aici la Rottner vi se oferă garanția că veți găsi soluția potrivită. Gama noastră largă include diferite modele de cutii poștale și oferă soluții pentru toate cerințele individuale.

 

Tipuri de cutii poștale oțel

Rafinați zona exterioară cu cutiile poștale de la Rottner. Alegeți dintr-o mare varietate de materiale și variante: aici veți găsi cutii poștale din oțel inoxidabil, aluminiu sau oțel. De asemenea, avem multe de oferit în ceea ce privește designul și culorile: paleta de culori variază de la maro, roșu, gri, verde, alb și negru. Și, bineînțeles, versiunea din oțel inoxidabil nu trebuie uitată.

În ceea ce privește designul, oferim o gamă largă de modele simple - cum ar fi cutia poștală Cesena, până la modelul de top Eleganza.

Dar nu numai vizual trebuie să convingă cutia poștală, dimensiunea joacă de asemenea, un rol important – fie că sunteți în căutarea unei cutii poștale înguste fie a unui stand pentru o cutie poștală - noi oferim aici, în gama noastră de produse numeroase variante. Avem ceva pentru fiecare cerință și fiecare gust – alegeți-vă favoritul.

 

Tip de închidere

Cutiile noastre poștale dispun de închidere cilindrică. 2 chei sunt incluse.

 

Accesorii

Pentru cutiile poștale din oțel, sunt disponibile și standuri - acestea pot fi găsite la: www.seifuri-rottner.ro

 

Producători de cutii poștale oțel

  • Rottner Security
  • Home Design

Comandati Acum

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x