Dispozitive verificare

Tester UV bancnote

Bancnotele greșite circulă în mod regulat.

Falsificatorii sunt inventivi, iar calitatea banilor contrafăcuți este - din nefericire – din ce în ce mai bună în epoca noastră. Cu ochiul liber este aproape imposibil de a depista o bancnotă falsă. Bancnotele false se pot identifica cu ajutorul verificatoarelor de bancnote (testere UV).
Deoarece falsificarea bancnotelor nu este izolată, se recomandă achiziționarea unui verificator de bancnote. Îl puteți găsi la Seifuri Rottner!

 

Mai multe informații despre Dispozitive verificare

Mai multe informatii
Mai putin

1 Articol(e)

pe pagină

1 Articol(e)

pe pagină

Dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor

Nu oferiți nicio șanșă banilor falși cu dispozitivul de verificare a autenticității bancnotelor de la Rottner Security. Producția de bancnote contrafăcute devine tot mai ușoară în epoca actuală a tehnologiei. Protejați-vă pe dvs. și pe clienții dvs. prin dispozitivul practic de verificare a autenticității bancnotelor. Cu dispozitivul nostru modern de verificare a autenticității bancnotelor, veți descoperi imediat facturile false.

Convingeți-vă si comandați acum dispozitivul de verificare a autenticității bancnotelor de la Rottner Security.

Circulația banilor contrafăcuți poate avea consecințe directe asupra companiilor dar și a persoanelor fizice. În cazul în care dispozitivul de verificare a autenticității bancnotelor lipsește de la casierie, escrocii pot profita de asta; mai ales atunci când cozile sunt lungi, personalul din magazin este stresat și clienții sunt presați de timp. Dacă facturile contrafăcute au fost acceptate inițial la un registru de numerar, clienții ulteriori riscă încasarea odată cu modificarea.

 

Dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor – folosit in magazine

Casierul trebuie să fie obligat să folosească dispozitivul de verificare a autenticității bancnotelor. Cel mai simplu mod de folosire a dispozitivului este prin verificarea fiecărei facturi. Este ușor pentru persoanele care doresc să ruleze bani contrafăcuți.

Se întâmplă de obicei rapid când se află într-un magazin, bancnotele fiind acceptate fără examinare. Acest lucru poate, pe de o parte, provoca daune considerabile și, pe de altă parte, îi va deranja pe clienți dacă primesc în mod accidental notele contrafăcute odată cu schimbarea.

Dacă cineva plătește o factură mare, dar valoarea bunurilor este scăzută, este important să faceți un test. Aici folosirea unui dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor este indispensabilă! Există adesea avertismente cu privire la bancnotele contrafăcute, iar apoi valorile relevante trebuie, de asemenea, să fie testate în mod obligatoriu cu dispozitivul.

 

Dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor – lumină UV

Dispozitiv de verificare a autenticității bancnotelor Rottner funcționează cu lampă UV de 1 x 7 wați radiațiile UV produse fiind inofensive (360 nm). Recunoaște caracteristici de siguranță fluorescente cu bancnote, carduri de credit sau pașapoarte. Lampa este instalată în carcasa din plastic negru.

Comandati Acum

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x