Confidențialitatea datelor:

SC Rottner Security Romania SRL este înregistrata în registrul de evidență a prelucrării datelor cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la nr. ANSPDCP 27294

Site-ul www.seifuri-rottner.ro utilizează cookie-uri.

Majoritatea site-urilor folosesc cookie-uri, care sunt indispensabile pentru buna funcționare a unui webshop.

Un cookie este un text special într-un fișier mic, stocat pe un dispozitiv local (de exemplu un hard disk), accesat de webserver prin browserul folosit pentru a facilita anumite operații. Cel mai des acestea sunt folosite pentru autentificare, reținerea preferințelor utilizatorului, implementarea sistemului “coș de cumpărături”, "mesaje", respectiv "social media" etc.

Site-ul nostru utilizează cookie-urile în primul rând pentru cosul de cumpărături. Cu ajutorul lor se realizează și autentificarea utilizatorilor dar tot cu ajutorul lor putem să oferim o experiență cât mai bună în timpul vizitei pe site-ul nostru.

Totodată, folosim cookie-uri temporare, ceea ce înseamnă că “durata de viață” ale acestora se limitează la durata vizitei.Site-ul foloseste cookie-uri de tip Google Analitycs si Zopim. Serverul nostru înregistrează adresele IP ale vizitatorilor în mod involuntar.

Sc Rottner Security Romania  Srl se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online, predarea acestora catre servicile de curierat se face prin acordul D-voastră adică prin validarea comenzii online catre compania Cargus ), informari comerciale despre produsele comercializate in magazinul nostru online. Ne obligăm sa nu transmitem datele personale catre alți terți si sa respectam confidențialitatea datelor.

Nu încurajaă SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de email altor persoane, nu furnizăm adresa dumneavoastră catre terți.In cazul optării pentru plata on line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele netopia.ro iar seifuri-rottner.ro nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Informare privind protecția datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulație a acestor date, modificată si completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private in sectorul comunicatiilor electronice Sc Rottner Security Romania SRL are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană și în condiții de maximă securitate. Scopul solicitării si colectării datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastră online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a vă adresa justitiei sau să vă opuneți prelucrarii datelor personale care vă privesc si să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, vă rugăm sa ne trimiteti o cerere scrisă prin posta sau curier rapid pe adresa societații noastre.

Dreptul de a vă modifica și ștege datele deținute de www.seifuri-rottner.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact inregistrate,  de asemenea aveți dreptul sa ne solicitați stergerea datelor dumneavoastră oricând fără a motiva decizia aleasă prin mail la adresa: office@rottner-security.ro 

Sunteți obligat(a) sa furnizați datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul produselor solicitate, (in calitate de client). Refuzul dumneavoastră determina imposibilitatea furnizarii produselor solicitate. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai companiei de curierat rapid desemnată pentru livrarea bunurilor către Dvs.. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre Rottner Security sediul Brasov jud Brasov str Branduselor nr.74 et.3 birou 11. Această Politică ar trebui verificată periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Incepand cu data de 25.05.2018 a intrat in vigoare o noua Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental al SC Rottner Security Romania SRL, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Securitatea datelor
Pentru confidențialitatea si securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea si autentificarea pe www.seifuri-rottner.ro implica o parolă.

Feedback
www.seifuri-rottner.ro oferă posibilitatea de a trimite comentarii, întrebari si sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de către dumneavoastră în aceste scopuri vor fi folosite ținând cont de confidențialitatea si securitatea datelor dumneavoastră.Puteți comunica cu noi telefonic, poșta sau chiar prin mail.

Modificari ale politicii de confidențialitate
Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificari in această pagina pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm si modul in care le utilizăm. 

Pentru eventuale întrebari cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați la urmatoarele numere de telefon 0268/421165, email:office@seifuri-rottner.ro.

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x