SEIFURI

Aici veți găsi seiful dvs. de înaltă calitate adaptat nevoilor dvs. personale de securitate la un nivel adecvat și protecție împotriva incendiilor.

Sortimentul nostru versatil variază de la seifuri cerificate, seifuri anti-foc, dulapuri de arme la cutii poștale și multe altele. Aici, la “ Seifuri Rottner ” vă punem la dispoziție o gamă de seifuri cu sistem de închidere cu cheie dublă sau cu închidere electronică, seifuri cu grad mai înalt de securitate având armături de mangan pentru a proteja încuietoarea împotriva găurilor. Protejați-vă documentele și obiectele de valoare! Echipa noastră este pregătită să vă ajute în a face alegerea corectă  și va găsi cu siguranță răspunsul potrivit pentru fiecare întrebare!

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

La Rottner Security există un seif potrivit în diferite versiuni pentru aproape fiecare nevoie. Cu siguranță, seiful pe care îl cauți se găsește aici.

Seiful mobilă, de exemplu, este o opțiune atractivă, care economisește spațiu, deoarece acest tip de seif este integrat într-o piesă de mobilier. De exemplu, în interiorul dulapurilor, birourilor sau dulapurilor. Dacă seiful este corect ancorat în interior sau pe mobilier în sine, îndepărtarea forțată este aproape imposibilă. Hoțul ar trebui să ia întreaga piesă de mobilier cu el.

Seiful antifoc, după cum sugerează și numele, este adecvat în special atunci când protecția împotriva incendiilor este factorul crucial de care se ține cont în alegerea seifului. De exemplu, datele digitale și documentele din hârtie sunt protejate în interiorul seifului. Materialul refractar de înaltă calitate este disponibil în diferite niveluri de securitate, de la protecție de bază la protecție certificată de până la 120 de minute în caz de incendiu. Există ceva pentru fiecare nevoie!

Seifurile Rottner sunt disponibile în diferite niveluri de securitate, clase și linii de rezistență. Selecția este excelentă. Seifurile sunt fabricate din material antiefracție și ignifug și asigură depozitarea în siguranță a conținutului, cum ar fi obiecte de valoare sau documente. Orice este păstrat în seifuri este protejat de foc și hoți!

Seiful perete, după cum sugerează și titlul, este zidit practic în perete. Seifurile de perete sunt de asemenea potrivite pentru depozitarea obiectelor de valoare. Rottner Security oferă o gamă largă de seifuri de perete având diferite dimensiuni și niveluri de securitate. Desigur, aceste seifuri sunt fabricate din material antiefracție și ignifug. Datorită integrării în perete, furtul unui asemenea seif este aproape imposibil.

În interiorul seifurilor de protecție a datelor, de exemplu, hard discurile externe și suporturile de date digitale sunt păstrate în siguranță. În cele mai multe dintre cazuri, pierderea datelor este irecuperabilă. În interiorul dulapului, datele electronice sensibile la căldură prezintă o protecție optimă împotriva incendiilor, gazelor sau apei de stingere. Selecția de astfel de cabinete de la Rottner este uriașă! Oferim articole pentru uz comercial și privat.

Seifurile de birou de la Rottner pot fi utilizate în hoteluri, în birouri și în case particulare. Seifurile de birou oferă suficient spațiu de depozitare pentru documente sau dosare. Sunt oferite diferite dimensiuni și niveluri de securitate, astfel încât fiecare nevoie individuală să fie satisfăcută.

Seiful depozit are un slot în care pot fi introduse atât chitanțe cât și numerar. Doar persoanele autorizate pot elimina sau prelua conținutul.

Seiful hotel este special conceput pentru camerele hotelului și oferă oaspeților cea mai mare protecție pentru bunurile lor. Seifurile hotelul sunt ușor de utilizat și se deschid printr-un cod individual. Astfel, oaspetele poate deschide oricând seiful nedepinzând de cei de la recepția hotelului. Desigur, seifurile de hotel se găsesc în dimensiuni diferite.

Pentru stocarea cheilor, Rottner Security oferă diverse soluții, de la dulapuri de chei și seifuri pentru chei până la casete chei de urgență. Puteți găsi ceva pentru fiecare nevoie și fiecare buget!

Dulapul vertical de la Rottner Security economisește spațiu, oferă protecție împotriva incendiilor și în același timp, asigură stocarea clară a documentelor importante și a obiectelor de valoare. Închiderea securizată protejează împotriva furtului în timp ce diferitele niveluri de securitate satisfac nevoile individuale.

Rottner oferă, de asemenea, cutii de bani și casete fabricate din oțel, care sunt un instrument util pentru depozitarea și transportul banilor. Pentru diferite nevoi, se pot găsi soluții diferite!

Dulapurile de arme găsite aici, la Rottner Security sunt potrivite pentru depozitarea armelor de foc. Aceste dulapuri trebuiesc poziționate departe de persoanele neautorizate dar și de copii! Carabinele, puștile, pistoalele și / sau muniția pot fi depozitate în siguranță în aceste dulapuri de securitate.

Pe scurt: dacă se ia în considerare achiziția unui seif, Rottner Security este locul potrivit pentru a găsi ceea ce căutați!