Seifuri anti-foc 60 minute

Seifuri anti-foc

Se poate vorbi despre un seif ignifug numai dacă protecția împotriva incendiilor a fost de fapt testată - certificată -. Toate seifurile fără protecție împotriva incendiilor certificate sunt rezistente numai condiționat, oferă protecție la foc limitată datorită plierii la foc , dar nu sunt ignifuge. Seifurile de protecție împotriva incendiilor cu 60 de minute de protecție împotriva incendiilor oferă rezistență pentru aceste 60 de minute împotriva focului, căldurii, fumului și a stropilor de apă. Se face distincție dacă este vorba de hârtie sau de suporturi de date (CD-uri, DVD-uri, stick-uri USB, stick-uri de memorie etc.). Marcajul P indică pe hârtie , DIS înseamnă purtător de date . Seif pentru incendiu este marcat cu certificatul t, o insignă care arată la ce test a fost supus seiful.

Testul UL (pentru hârtie)
Un seif cu protecție împotriva incendiilor de 60 de minute este supus așa-numitului test UL . UL înseamnă Underwriters Laboratory . Seiful este plasat într-un cuptor special la 927 ° C timp de o oră, iar temperatura internă rămâne sub 177 ° C timp de o oră. Doar seiful care supraviețuiește acestui test nedeteriorat primește desemnarea seif ignifug cu protecție la foc timp de 60 de minute .

LFS 60 P EN 15659
Seiful vine în cuptorul special la 840 ° C .

ETL - Testarea la foc 60 de minute (pentru suporturile de date)
Seifurile cu protecție la foc de 60 de minute pentru suporturile de date vin timp de o oră la o temperatură de < puternic> 927 ° C
în cuptorul special cu foc și temperatura internă rămâne sub 177 ° C timp de 60 de minute.

S 60 P - 60 minute protecție la foc pentru hârtie
Temperatura este de 1090 ° C timp de 1 oră , cu o creștere maximă a temperaturii de 150 ° C
. Umiditatea relativă din dulap este de maxim 85%. În plus față de testul de incendiu, există o explozie de foc și test de cădere de la 9,15 metri . Testul de cădere este destinat să simuleze o descoperire în podea și seiful nu trebuie să se deschidă după impact.

S 60 DIS - 60 de minute de protecție împotriva incendiilor pentru suporturile de date
De asemenea, în acest test, temperatura pentru o oră este de 1090 ° C , max < puternic>. Creșteți cu 30 ° C . Umiditatea relativă din dulap este de maxim 85%. În plus față de testul de incendiu, există un test de explozie și cădere de la 9,15 metri . Testul de cădere este destinat să simuleze o descoperire în podea și seiful nu trebuie să se deschidă după impact.

Tresor mit 60 Minuten Feuerschutz

Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 75

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 75

Pagină
pe pagină