Securitatea datelor clienților la Rottner

Vă mulțumim că ați ales un produs de securitate Rottner! Sperăm să aveți o experiență excelentă la cumpărături pe site-ul nostru.

Vorbind despre securitate, v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu datele dvs. personale odată ce ați făcut checkout-ul și ați părăsit site-ul? Ti-e frica de e-mailurile nedorite sau de apelurile telefonice enervante?

Înțelegem îngrijorarea dvs., deoarece, din păcate, auzim atât de multe despre frauda pe Internet și furtul de date. Vestea bună este că, în timp ce obiectele tale de valoare sunt în siguranță în produsul de securitate Rottner ales, datele tale personale sunt, de asemenea, în siguranță la noi. Nu vom lăsa nici una din detaliile tale să ajungă în mâini neautorizate.

Toate datele sunt criptate. Acest lucru funcționează printr-un proces matematic de criptare, informațiile pot fi citite doar prin decodificare. Numele, adresa sau alte date pe care ni le-ați dezvăluit nu apar și nu pot ajunge la nicio altă companie pentru a putea fi utilizate în scopuri de marketing.

Să explicăm pe scurt termenul de  "certificat SSL". Pe serverul nostru web, există un cod care asigură rularea în siguranță a informațiilor online. Acesta este certificatul SSL pe care îl deține și site-ul Rottner. Practic, înseamnă că datele protejate nu pot intra în rețeaua publică!

Partenerii noștri pot fi, de exemplu, companii de livrare / transport, cu care am avut o cooperare satisfăcătoare pe termen lung, acest lucru asigurând  datele despre clienți nu sunt divulgate pe internet.

Securitatea este importantă pentru noi. Lucrăm în permanență la creșterea securității prin produsele noastre, dar și prin magazinele noastre online.

La Rottner Security sunteți în siguranță cu noi!

Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x