Livrarea produselor

Steagul Romaniei Livrare Gratuită

 

Comenzile sunt procesate după primire cel mai devreme în prima zi lucrătoare următoare. Transportul se efectuează până la intrarea în clădire

Termeni de livrare


Livrarea bunurilor în cazul unui contract este în medie de 2 săptămâni.

Livrarea mărfurilor se face în intervalul orar 07:00 - 17:00.

Comenzile transmise prin oricare dintre tehnicile de comunicaţie la distanţă vor fi onorate în limita stocului disponibil. Termenul de livrare este de regulă 2-3 zile lucrătoare, dacă produsul este pe stoc în România şi de 10-14 zile lucrătoare dacă este pe stoc în depozitul central din Austria. Termenul de livrare este indicat pe confirmarea de comandă trimisă de către comerciant clientului. Dacă un produs nu va fi disponibil într-o perioada scurtă de timp, vom informa clientul prin e-mail despre cel mai apropiat termen de livrare posibil – doar în cazul în care avem informaţii legate de adresa clientului. Clientul este obligat, să lase o adresă actuală şi să anunţe în scris orice modificare de adresă, relevantă pentru contract. Dezavantajele din neîndeplinirea acestei obligaţii le suportă clientul. La întârzierile de livrare cauzate de factori externi, ca de ex. forţa majoră, probleme de transport, dispoziţii ale autorităţilor, etc. ca şi în cazul altor evenimente nepricinuite de către comerciant, nu se pot formula pretenţii de despăgubire împotriva comerciantului. Nici în situaţia în care livrarea este întârziată şi neexecutată din cauza furnizorilor noştri nu suntem responsabili pentru întârziere. Dacă clientul refuză în mod nejustificat preluarea produsului, de riscul aferent refuzului respectiv de consecinţele refuzului răspunde clientul.

Dacă produsul comandat nu poate fi livrat şi a fost achitat în avans, clientul va primi înapoi doar sumele încasate de comerciant pentru comandă respectivă.

Valoarea obligaţiilor Rottner Security Romania SRL faţă de orice client în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare a produselor nu depăşeşte valoarea sumelor încasate de Rottner Security Romania SRL de la clientul respectiv. În astfel de situaţii, Rottner Security Romania SRL nu va plăti despăgubiri clientului.

Pachetele mici:GLS logo


Pachetele cu o greutate mai mică de 30 kg se expediază în 3-4 zile lucrătoare prin serviciul de curierat GLS

Seifuri medii / mari:DB Schenker logo


Produsele de peste 30 kg sunt livrate de serviciul de curierat Schenker Logistics. Companiile de transport nu aduc produsul în clădire; articolul este transportat numai la ușa din față a casei / blocului.

Livrarea şi costurile de expediere


Preţurile afişate pe acest site sunt exprimate în RON şi includ TVA, iar costul aferent transportului la adresa solicitată de client este deja inclus. Societatea noastră asigură livrarea produselor la adresa indicată. Transportul produselor este asigurat prin intermediul servicilor de curierat Schenker Romtrans, Cargus sau GLS până la intrarea în imobilul clientului, nu efectuăm servicii speciale de urcat, coborât produse de mare dimensiune/ greutate pe scări. La cererea scrisă a clientului putem asigura acest serviciu de urcat, coborât, respectiv instalat prin partenerii noştri, contra cost. Livrarea se va face la o adresă menţionată de către client numai pe teritoriul României. În momentul preluării produselor de la curier vă rugăm să verificati întegritatea produsului (nu numai al ambalajului), dacă semnalaţi nereguli (zgârieturi, tamponări, etc) refuzaţi în mod categoric preluarea produsului de la firma transportătoare. Semnalaţi imediat nereguliile în scris, completând scrisoarea de transport înaintată de reprezentantul firmei de transport indicând motivul exact al problemei semnalate. Livrarea se face fără accesoriile din poze.