Cutii poștale plastic

Cutiile poștale din plastic de la Rottner Security sunt confecționate dintr-un plastic special rezistent la radiații UV. Sunt foarte robuste și “sfidează” orice vreme, corespondența dvs. ramânând mereu uscată. Materialul din plastic este extrem de ușor de îngrijit și nu ruginește, așa cum se poate întâmpla cu cutiile poștale din oțel dacă vopseaua se îndepărtează. Uitați de grija cu care scoteați corepondența dintr-o cutie poștală din oțel datorită fricii de a nu o zgâria. Zgârieturile provacate din grabă nu vor mai exista (chiar și cu cheia sau un oricare alt obiect va fi greu să zgârii o cutie poștală din plastic).

Dați un aspect plăcut casei dvs., datorită culorii unei cutii poștale! Acestea nu trebuie să fie întotdeauna negre, albe sau gri. Cutiile poștale din plastic de la Rottner sunt oferite la un raport calitate-preț foarte bun. Orice ai alege - cu produsele Rottner Security, faci întotdeauna o alegere bună, iar corespondența dvs. va fi în siguranță!

 

Mai multe informații despre Cutii Poștale Plastic

 

Mai multe informații
mai puține

3 Articol(e)

pe pagină

3 Articol(e)

pe pagină

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x