SEIFURI HOTEL

Fiecare oaspete își dorește să se simtă în siguranță pe durata vacanței sale și că lucrurile de valoare sunt protejate împotriva accesului neautorizat și depozitate în condiții de siguranță în timpul șederii.

Cu unul din seifurile pentru hotel de la Seifuri Rottner, oferim oaspeților dvs. cea mai mare protecție posibilă împotriva accesului neautorizat. Seifurile pentru hoteluri sunt ușor de utilizat. Fiecare utilizator de seif poate alege codul individual și, prin urmare, nu depinde de orele de funcționare ale recepției. Dacă un oaspete își uită codul, seiful hotelului poate fi deschis prin intermediul unei taste de deschidere de urgență și a unui cod master. Astfel, oaspetele ajunge să recupereze în siguranță  bunurile fără a intra în panică dacă își uită codul numeric.Ancorarea sigură (montarea fixă, montarea în perete) asigură faptul că seiful pentru hotel nu poate fi furat. Seifurile hotel sunt accesibile din punct de vedere al prețului și au o durată lungă de viață. Desigur, există de asemenea diferite dimensiuni. Pentru a vă oferi sfaturi și pentru a răspunde la întrebări, personalul nostru competent este la dispoziția dumneavoastră.

Hoteltresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

39 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

39 Articole

pe pagină

Caracteristicile unui seif hotel:

Alegeți din gama noastră seiful hotel ideal pentru dumneavoastră - vă vom oferi sfaturi despre diferitele dimensiuni și niveluri de securitate.

  • Manevrabilitate ușoară
  • Compact & ideal pentru economisirea spațiului
  • Poate fi asortat cu piesele de mobilier
  • Perfect pentru hoteluri

Seifurile hotel de la Rottner sunt ușor de operat și protejează împotriva accesului neautorizat. Codul este ales individual de către oaspete și poate fi modificat în orice moment.

Nu este nevoie de personalul hotelului pentru a deschide și închide seiful. Angajații nu mai sunt responsabili pentru obiectele de valoare, așa cum s-a întâmplat de multe ori în trecut. Dacă oaspetele ar uita codul, micul seif poate fi deschis cu o cheie de urgență sau un cod master.

Datorită fixării sigure a seifului hotel -  fie este încastrat în perete, fie fixat - nu poate fi îndepărtat cu ușurință.

Un seif hotel dispune de 2 tipuri de închidere. Închiderea electronică și cea cu amprentă. În cele mai multe dintre cazuri, seiful hotel se închide în mod electronic.

 Închiderea electronică: cea mai populară opțiune. Închiderea electronică este modul confortabil pentru a securiza seiful de hotel. Ar trebui să știți că la acest tip de închidere e nevoie de baterii și schimbarea acestora ocazional. Dacă bateria nu funcționează, închiderea poate fi alimentată din exterior. Codul secret poate fi modificat ori de câte ori doriți.

 Amprenta digitală: deschidere ușoară doar prin atingerea cu degetul. Grija codurilor sau a combinațiilor de numere, pierderea cheilor este un lucru din trecut. 60 de seturi de amprente diferite pot fi salvate.

Seiful de hotel este un serviciu special pentru oaspeți și este de asemenea esențial pentru o anumită categorie de cazare; dimensiunea compactă a seifului este potrivită pentru oaspeții hotelului pentru a stoca: pașapoarte, numerar, DVD-uri, bijuterii, stick-uri USB, aparate de fotografiat, în funcție de dimensiune până și tableta și laptop-ul.

Un seif de hotel poate fi instalat discret în dulap sau într-o altă piesă de mobilier. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie evident la prima vedere; ar trebui să fie plasat mai degrabă ascuns.

Seifurile mobilă pot fi folosite de asemenea ca seifuri hotel. Diferența este că acestea sunt de obicei mai mari și mai grele decât seifurile pentru hotel. Seifurile mobilă sunt de asemenea disponibile cu închidere pe cheie de înaltă securitate și închidere prin combinație mecanică.

Seifurile de hotel nu sunt certificate.

Rottner poate privi în spate la mulți ani de bună colaborare cu producătorii bine-cunoscuți din industria de securitate. Cu produse de la producători precum Rottner Tresor și Home Design sunteți întotdeauna în siguranță! 

Alți furnizori cunoscuți de seifuri:

Burg Wächter, Hartmann Tresore, Eisenbach