ORGANIZARE MONETAR

La Seifuri Rottner veți găsi produsul potrivit pentru organizarea de monetar.

De la casete de bani ignifuge la sisteme de verificare al bancnotelor cu UV și aparatură pentru numararea bancnotelor. Gama de casete pentru numerar este variată și nu lasă de dorit. Profitați de sfatul echipei noastre competente, care va răspunde cu plăcere la întrebările dvs. despre diferitele variante.V-ați câștigat banii! Asigurați-vă că vor rămâne în mâinile dvs. cu o organizare de monetar adecvată!

Geldorganisation
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 57

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 57

Pagină
pe pagină

Banii joacă un rol semnificativ în viața fiecăruia, așa cum toată lumea știe. Banii ar trebui să fie bine gestionați și organizați. Având o imagine de ansamblu a banilor este începutul unei bune organizări. Cu toate acestea, un instrument special poate fi util pentru păstrarea și gestionarea perfectă a banilor.

Rottner Security oferă diferite modalități de organizare optimă a banilor.

În primul rând, caseta de bani merită menționată. Rottner Security oferă 32 de modele diferite.

O casetă de bani mică este un container din oțel care poate fi blocat, care protejează bancnotele și monedele de accesul neautorizat. Caseta de bani este adecvată pentru depozitarea unor sume mari de bani sau alte obiecte valoroase.

Cu atît este mai practică, pentru a păstra sume mai mici de bani și de asemenea, pentru a transporta în siguranță banii, de exemplu, la bancă.

O construcție durabilă și un sistem de închidere cilindrică asigură protecția numerarului, atât la domiciliu, în birou, în interiorul companiei, în club, cât și la transportul acestuia.

Rottner Security oferă casete de numerar în diverse culori și forme cu inserții robuste pentru separarea monedelor și a bancnotelor.

Cele mai multe dintre ele au închidere cilindrică. Caseta pentru pistol Rottner Gunmaster 1 poate fi deschisă folosind amprenta; trebuie doar să atingeți cu degetul cititorul și caseta se deschide. 60 de amprente diferite pot fi salvate.

Toate casetele de bani au un mâner pentru transport. Practic, diferitele inserții folosite la numerotare și plăcile pentru numărare asigură o imagine de ansamblu a banilor existenți și a schimbării necesare.

Oricine încearcă să retragă bani din acest sertar fără autorizație declanșează o alarmă. Sertarele de bani pentru securitate sunt echipate cu un sistem automat de alarmă și conțin compartimente pentru monede și bancnote. Acestea sunt detașabile.

Sertarul de securitate cu alarmă este realizat din corp de tablă din oțel, o închidere de siguranță reglabilă și alarmă. O închidere cilindrică suplimentară și, bineînțeles, alarma automată completează pachetul. Acest sertar pentru numerar este operat de patru butoane de sub mâner.

Potrivite pentru toți – practice și sigure!

Rottner Security oferă 4 modele diferite de sertare pentru numerar cu alarmă.

Plăcile de numărare sunt la îndemână oricui. Există un mic buzunar pentru fiecare monedă. Astfel se permite o prezentare directă a soldului actual.

Orele dedicate numărării banilor au dispărut. Pur și simplu sortați monedele în tabla de numărare. Prezentarea generală imediată este garantată!

În toate domeniile în care numerarul joacă un rol important, utilizați această placă de numărare la îndemână. Magazinele, supermarketurile, băncile și companiile, precum și în gastronomie, hoteluri și muzee este benefică această invenție ingenioasă!

Rottner Security oferă plăci de contorizare în 14 versiuni diferite, atât pentru Euro, cât și pentru franci elvețieni. Puteți cumpăra plăci de numărare pentru toate monedele. În mod alternativ, organizatoarele individuale pentru monede sunt disponibile, deci trebuie doar să cumpărați inserțiile de care aveți nevoie. Extrem de practic!

Potrivite pentru toți:

Rottner Security oferă soluția potrivită pentru orice problemă legată de organizarea banilor!