Dulapuri Verticale

Rottner oferă și dulapuri verticale cu diferite niveluri de securitate care ajută la economisirea spațiului. Soluția ideală pentru a vă proteja obiectele de valoare? Un dulap vertical securizat împotriva incendiilor este un sistem optim. Protejează documentele și obiectele de valoare împotriva incendiilor și căldurii extreme și asigură în același timp, depozitarea și stocarea optimă datorită volumului său.

Desigur și incuietoarea este un element important în prevenirea unui furt. O imagine de ansamblu este dată de sertarele mari care oferă mult spațiu de stocare pentru dosare, foldere sau fișiere suspendate. Un alt avantaj este oferit de închiderea individuală a fiecărui sertar în parte.

Mai multe informații despre nivelurile de securitate găsiți mai jos. De asemenea, suntem bucuroși să vă sfătuim personal, iar angajații noștri pregătiți sunt disponibili pentru a răspunde la întrebările dvs. despre seifuri de orice fel.

 

Mai multe informarii despre Dulapuri Verticale

 

Mai multe informatii
mai putine

2 Articol(e)

pe pagină

2 Articol(e)

pe pagină

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x