DULAPURI VERTICALE

Rottner oferă și dulapuri verticale cu diferite niveluri de securitate care ajută la economisirea spațiului. Soluția ideală pentru a vă proteja obiectele de valoare? Un dulap vertical securizat împotriva incendiilor este un sistem optim. Protejează documentele și obiectele de valoare împotriva incendiilor și căldurii extreme și asigură în același timp, depozitarea și stocarea optimă datorită volumului său.

Desigur și incuietoarea este un element important în prevenirea unui furt. O imagine de ansamblu este dată de sertarele mari care oferă mult spațiu de stocare pentru dosare, foldere sau fișiere suspendate. Un alt avantaj este oferit de închiderea individuală a fiecărui sertar în parte.

Mai multe informații despre nivelurile de securitate găsiți mai jos. De asemenea, suntem bucuroși să vă sfătuim personal, iar angajații noștri pregătiți sunt disponibili pentru a răspunde la întrebările dvs. despre seifuri de orice fel.

Vertikalschrank
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina
 1. Clasificator Mape Antifoc Rottner Fire File 4000 Închidere Cheie Gri Deschis
  Articol disponibil in showroom
  Rating:
  98%
  • Clasă de securitate Fără nivel de securitate
  • Protecție la foc 60 minute
  • Dimensiuni exterioare (mm) Înălțime x Lățime x Adâncime 1500 x 545 x 653
  • Tipul de încuietoare Butuc cilindric
  • Greutate KG 202
  7.720,00 RON
  incl. TVA și transport gratuit
  Pregatit de expediere. Livrare in 1-3 zile lucratoare.
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina

Găsiți dulapul vertical potrivit cu noi.

Dacă sunteți în căutarea unui dulap vertical pentru a economisi spațiu, atunci veți găsi cu siguranță aici. Oferim dulapuri verticale cu și fără protecție împotriva incendiilor. Soluția ideală pentru protejarea documentelor dvs. este dulapul ignifug vertical de depozitare. Dulapul vă păstrează documentele și obiectele de valoare în siguranță departe de catastrofe și căldura extremă, asigurând, în același timp, stocarea și ordinea acestora.

Desigur, o închidere de înaltă siguranță, de asemenea, previne furtul. Sertarele mari oferă spațiu suficient pentru dosare, fișiere simple sau fișiere ce pot fi agățate, acest lucru ușurând urmărirea. Un alt avantaj este faptul că are sertare încuiate. Sertarele pot fi închise individual.

Mai multe informații despre nivelurile de securitate disponibile pot fi găsite mai jos. Dorim, de asemenea, să vă sfătuim personal. Personalul nostru instruit este disponibil pentru a răspunde întrebărilor dvs. despre seifurile de orice fel.

Atunci când cumperi un dulap vertical, ia în considerare următoarele:

 • Cât de mult spațiu necesită cabinetul?
 • Ce niveluri de securitate trebuie să îndeplinească?
 • Tipul închiderii
 • Care sertare se pot închide?

Un dulap vertical ignifug este un sistem optim prin care se economisește spațiu. Fiecare sertar este închis. Dosarele pot fi, de asemenea, stocate. Cu toate acestea, vă sfătuim cu plăcere, personalul nostru instruit fiind disponibil pentru a răspunde la întrebările dvs. despre seifurile de orice fel.

Anii de bună colaborare cu producătorii de produse de securitate ne recomandă. Avem încredere în producătorii noștri, aveți încredere în noi! Cu Rottner Security sunteți pe mâini bune.

Niveluri de securitate (H2)

 • S2 conform EN 14450
 • Gradul N / 0 conform EN 1143-1 Clasa 0
 • Gradul N / 0 conform EN 1143-1 Clasa 1
 • Gradul N / 0 conform EN 1143-1 Clasa 2