SEIFURI CHEI

Seifurile pentru chei oferă o organizare perfectă și protecție completă pentru toate cheile dumneavoastră!

În funcție de numărul de chei, ele sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele. Convingeți-vă de gama noastră largă și alegeți. Fie că sunteți în căutarea unui sistem de stocare cu o singură cheie, fie că aveți controlul asupra a mai mult de 100 de chei, echipa noastră pregătită va fi bucuroasă să vă ajute, și să răspundă la întrebări.

Schlüsseltresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 49

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 49

Pagină
pe pagină

Acesta este un container de oțel cu închidere de înaltă securitate, în care cheile vor fi stocate în condiții de siguranță. Un seif de chei este folosit și în sectorul privat și în cel comercial. Are următoarele tipuri de închidere:

 • Închidere pe cheie
 • Închidere electronică
 • Închidere prin combinație mecanică

Gama depozitarelor de chei este enormă. Containerele cele mai mici se numesc Keykeepers. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei cutii mici pentru chei sau aveți nevoie de un seif pentru mai multe chei - la Rottner Security vă este garantată găsirea unui articol perfect.

Cheile plasate în interiorul seifului vor fi agățate de cârlige / benzi pentru cârlige - de obicei reglabile în înălțime, astfel încât acestea să poată fi personalizate.

Puteți monta seiful pe perete, de ex. pe fațada casei. Desigur, sunt disponibile mai multe posibilități pentru utilizarea în interior.

Permite altor persoane - curățătorii, grădinarii, managementul proprietății și alții - să aibă acces ușor la chei. Chiar și copiii care vin de la școală sau angajații dintr-o companie (catering, dealeri auto) pot avea acces la chei.

Utilizând un seif, cheile vor fi stocate în ordine. Optați pentru un seif de chei – nu veți regreta! Veți vedea imediat cheia pe care o căutați și, de asemenea, cea pe care o utilizați în prezent.

Desigur, există diferențe în procesul de fabricație, mărime, formă și nivel de securitate. Produsele de securitate mai mici sunt utilizate în principal în sectorul privat, iar seifurile mari pentru chei cu închidere prin combinație mecanică / închidere pe cheie de înaltă securitate în sectorul comercial.

Există o mică diferență:

Seiful pentru chei
Există multe chei în sectorul comercial. Dacă se utilizează un număr mare, se folosește termenul de seif pentru chei.

Dulapul pentru chei
Dacă numărul de chei este scăzut, termenii cabinet de chei sau cutie de chei sunt frecvenți utilizați.

Alte nume utilizate

Cutie de chei, Depozitar Chei, Cabinet de chei, Seif de chei, Garaj pentru chei.

Dacă nu sunteți siguri, angajații noștri vă pot sfătui. Echipa Rottner Security are o mulțime de experiență și cunoștințe în domeniu și este dispusă să vă ajute.

Instalare exterioară (mai degrabă zona privată)

Fixare pe perete
Care este peretele dvs. exterior? Este izolat, ce fel de material de izolație ați folosit? Cât de gros este peretele? Întrebări la care probabil nu v-ați gândit, dar care contează.
Seifurile pentru chei din zona exterioară trebuie să reziste la vreme. Acestea sunt ancorate de perete cu dibluri sau șuruburi, găurile de fixare fiind situate de obicei în spate. Un seif de chei bine montat nu poate fi ușor furat. Închiderea electronică nu este recomandată, deoarece variatele condiții meteorologice afectează sistemele electronice.

Utilizați materialul de montare furnizat!

Luați în considerare, pentru un moment liniștit, cine ar trebui să aibă acces la seiful pentru chei? Poate că ai nevoie doar de o casetă pentru chei de urgență, sau poate ai nevoie de un seif pentru gestionarea cheilor. Echipa Rottner Security vă va ajuta în a lua o decizie.

Posibil grup de persoane

 • Persoane din mediul dvs.
 • Personalul de îngrijire - menajera, grădinar
 • Managementul proprietății
 • Asistente
 • Salvare, Pompieri, Poliție
 • Angajați, muncitori

O cheie poate fi plasată într-o cutie de chei, 2000 de chei necesită însă un recipient puțin mai mare. Alegeți! Un seif de chei mare și robust, un depozitar pentru chei comod (keykeeper) sau un seif de dimensiune medie – avem soluția potrivită pentru fiecare problemă legată de chei.

O soluție de gestionare a cheilor dovedită vă oferă multe avantaje.

Utilizare privată sau comercială?

Utilizare privată
În plus, găsiți toate cheile într-un singur loc, frumos și clar.

Pentru uz privat, nevoile pot varia. Fiecare persoană are chei - chei secundare, chei de rezervă - de ex. pentru magazia cu lucrurile de grădină, garaj, un apartament – asta este cert. În funcție de numărul de chei pe care le deține o persoană, poate alege un seif în funcție de dimensiune și scop. În plus, toate cheile vor fi într-un loc ordonat.

Utilizare comercială
Compania dvs. are nevoie de un seif pentru chei sau un dulap pentru chei! Cheile sunt montate pe cârlige reglabile în înălțime și sunt așezate cu ușurință în dulapul de chei. Cheile companiei vor fi plasate în ordine, odată ajunse în seiful pentru chei. E mai ușor pentru tine și angajații tăi să se ocupe de chei!

Seifurile de chei / depozitarele sunt indispensabile în:

 • Hoteluri
 • Dealeri auto
 • Birouri/ Clădiri publice
 • Companii (depozite, birouri, laboratoare ...)

Destul de ușor:

 • Închideți / Deschideți seiful de chei utilizând una din cele două chei furnizate, pentru versiunea de închidere pe cheie
 • Introduceți combinația corectă de numere pentru închiderea electronică și închiderea prin combinație mecanică
 • Utilizați amprenta pentru închiderea biometrică

Casetă pentru chei de urgență
O casetă pentru chei de urgență trebuie să se regăsească neapărat într-o clădire.
Forțele de salvare, cum ar fi brigada de pompieri, pot accesa rapid caseta pentru chei de urgență și pot intra în incintă, dacă este necesar. Ajutorul poate fi asigurat cu ușurință în caz de accident. Ajutorul din afară poate salva vieți.
O casetă pentru chei de urgență nu este o achiziție inutilă.

Sistem de gestionare al cheilor
Foarte convenabil pentru întreprinderi, întrucât se permite accesul la sistemul de management al cheilor în afara orelor de program. Angajații sau clienții pot fie să ridice sau să returneze cheile nefiind nevoie de accesul în clădire. Deseori se găsesc în reprezentanțele auto.

Cutia de chei
Deținerea unei cutii de chei are sens. Păstrați cheile într-un singur loc, aranjate clar și rapid la îndemână. Asamblarea este ușoară. Alegeți din diferite dimensiuni și forme.

Dulap de chei, Seif de chei, Depozitare de Chei
Depozitarele de chei diferă în ceea ce privește forma, dimensiunea, nivelul de securitate, tipul închiderii etc. Pentru sectorul comercial, oferim o gamă largă de containere de securitate chiar și pentru un număr considerabil de chei.

Dacă nu știți care cabinet de chei este potrivit pentru dvs., întrebați-ne!

Nivelul de securitate determină în ce măsură caseta/seiful pentru chei sunt sigure pentru afacerea dvs. Protecție antiefracție? Protecție împotriva focului? Vă sfătuim noi!

Niveluri de securitate:

 • “A” conform VDMA 24992
 • “B” conform VDMA 24992
 • S2 conform EN 14450
 • Gradul N/0 conform EN 1143-1 Clasa 0
 • Gradul N/0 conform EN 1143-1 Clasa 1
 • Gradul N/0 conform EN 1143-1 Clasa 0
 • Este disponibilă o gamă largă de produse de calitate
 • Oferim prețuri corecte și articole de înaltă performanță
 • Puteți profita de cunoștințele și experiența și noastră în domeniu
 • Livrarea rapidă este garantată de partenerii noștri transportatori
 • Multe opțiuni de plată disponibile
 • Suport excelent oferit clienților noștri prin telefon și e-mail
 • Confidențialitatea este garantată

La Rottner Security tu - și cheile tale - sunteți în mâini bune!