SISTEME DE GESTIONARE CHEI

Aveți o mulțime de chei și nu știți niciodată de angajații dvs. din cauza aceasta? Este o cheie de negăsit sau nu se află la locul ei? Cu un depozitar pentru chei de la Rottner Security, toate cheile sunt păstrate în siguranță. Fiecare angajat are acces pe baza unui cod doar la propria cheie. Sistemul este ușor de utilizat, având butoane mari ușor de citit.

Un sistem de gestionare a cheilor este soluția ideală pentru a păstra toate cheile în siguranță și în același loc dar și pentru a permite accesul doar anumitor persoane. Această variantă este folosită din ce în ce mai mult, în special în companiile hoteliere și cele de pensii. Oaspetele poate primi cheia camerei sale, iar recepția nu trebuie să fie disponibilă în orice moment.

Schlüsselausgabesystem
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

2 Articole

pe pagină

V-ați confruntat vreodată cu situația următoare: dețineți o mulțime de chei și niciodată nu știți cu care călătorește în prezent fiecare angajat? Sau cheile sunt pierdute din nou și nimeni nu pare să le fi rătăcit? Cu un sistem de gestionare al cheilor de la Rottner Security, toate cheile sunt stocate în siguranță. Fiecare compartiment utilizează un cod unic, astfel încât fiecare angajat să aibă acces la propriul compartiment. Funcționarea sistemului este simplă datorită butoanelor mari și ușor de citit ale tastaturii.

Un sistem de gestionare al cheilor este o modalitate bună de a păstra toate cheile în același loc, în siguranță și de a permite accesul numai anumitor persoane. Această opțiune este folosită din ce în ce mai mult, în special în întreprinderile de hotel și de motoare (închirieri de mașini). Vizitatorul își poate primi codul. Cheia camerei va fi rezervată pentru el și recepția nu trebuie să fie precoupată de acest lucru.

Sistemul de gestionare al cheilor (Rottner Keysystem 6) reprezintă o investiție bună dacă mai mulți angajați au acces la diverse chei. Puteți depozita chei pentru personalul dvs., exact în compartimentul destinat acelei persoane. Angajatul poate returna cheile și le poate depozita inserându-le printr-un slot. De aceea, Keysystem 6 este numit și un sistem de management al cheilor.

O achiziție sensibilă, dacă angajații - sau clienții, de ex. într-o reprezentanță auto - ar trebui să aibă acces la chei în afara orelor de program.

Echipa de securitate Rottner va răspunde cu plăcere la întrebările dvs. și vă va informa despre sortimentul larg de produse de securitate.

Poate fi numit și sistem de introducere a cheilor – depozitare și retragere, ambele posibile. Este comun și termenul “garaj pentru chei”.

Depozitați chei pentru angajați și acestea pot fi luate din compartimentul relevant.

Cu toate acestea, angajații pot aduce, de asemenea, cheile înapoi prin introducerea lor în slot - de aici și numele sistem de introducere a cheilor.

Sistemul de introducere a cheilor este un sistem de stocare pentru chei, din oțel.

Există multe opțiuni pentru stocarea cheilor. Vizitați paginile pentru: casetele pentru chei de urgență, dulapurile de chei sau seifurile pentru chei.

Într-un loc accesibil unde poate fi permis și accesul:

 • angajaților dvs.
 • clienților dvs.

Rottner Keysystem 6 ar trebui montat într-un loc vizibil.

Montajul este posibil atât în interior cât și în exterior (departe de locurile umede). Depinde de industrie și de scop.

  • Reprezentanțe auto
  • Garaje
  • Managementul proprietatii
  • Gastronomie / servicii hoteliere
  • Companii mari
  • Birouri

  Cum Funcționează Un Sistem De Management Al Cheilor? (H1)

  Mai întâi, deschideți sistemul de gestionare al cheilor și depozitați cheia (cheile).

  Angajații / clienții pot să introducă cheile printr-un slot mic, la returnarea acestora. Cheia este din nou stocată în siguranță în sistemul de gestionare al cheilor fiind protejată împotriva accesului neautorizat.

  Sistemele de gestionare a cheilor / Sistemele de introducere a cheilor sunt echipate cu încuietori electronice și încuietori cilindrice pentru cheile de urgență.

  De ce ar trebui să-ți cumperi seiful de la Rottner Security? (H1)

  • Mulți ani de experiență
  • Producătorii noștri au o reputație excelentă
  • Raport calitate-preț echitabil
  • Livrare rapidă și plată ușoară
  • Dorințele clientului sunt pe primul loc pentru noi