Despre noi | Rottner Security Romania SRL

Istoria noastra

Istoria noastră

Rottner Tresor este o afacere de familie austriacă, fondată în 1971 de Heinz Rottner senior. Actualul CEO al companiei este Heinz Rottner junior care, de ani de zile, 16 ani mai exact a fost implicat în gestionarea și extinderea companiei.

Sediul nostru este situat în Brașov, unde zilnic suntem preocupați în a satisfice cerințele clienților și partenerilor noștri.

Locații internaționale

Rottner Security Romania SRL este reprezentat atât la nivel național cât și internațional.

În cursul anilor am reușit să legăm noi parteneriate, am recrutat și instruit colegi noi, am construit și reușit să gestionăm depozite în peste 6 țări.

Această rețea vastă ne permite să furnizăm clienților noștri în cel mai scurt timp produsele dorite și să comunicăm cu ei mai bine datorită serviciului nostru de suport clienți.

Locatii internationale
Echipa noastra

Echipa noastră

În prezent, echipa noastră din România este constituită din peste 20 de angajați care gestionează cu profesionalism sarcinile de zi cu zi.

Aici laRottner Security Romania SRL punem accent pe atmosfera familială și acest lucru este vizibil în calitatea serviciilor pe care le oferim, totodată caracterizându-ne prin prietenia noastră și prin modul de lucru motivațional.

Orientați către nevoile clienților noștri

Satisfacția clientului este prioritatea noastră principală. Toată lumea trebuie să se simtă confortabil și în siguranță cu noi, să se bucure de o consultanță personală unică.

Folosindu-ne de cunoștințele noastre în domeniul securității și ținând cont de dorințele clientului, dezvoltăm și elaborăm împreună cu clienții noștri soluții adaptate nevoilor lor - acest lucru nu numai că ne face fericiți, dar, de asemenea, caracterizează serviciul nostru special.

Orientați către nevoile clienților noștri
Produse de înaltă calitate

Produse de înaltă calitate

Gama noastră vastă de articole legate de securitate variază de la cea mai mică cutie pentru organizare monetar până la cel mai mare dulap/organizator de acte, de la depozitare chei la seifuri certificate.

Fie că aveți nevoie de un seif certificat, seif de hotel, seif de mobilier, seif de perete, dulap de documente, seif ignifug, depozitare chei, o ușă cameră de tezaur, sau o cutie poștală - aici la Rottner Security Romania SRL veți găsi ceea ce căutați.

Încredere

Rottner a fost un nume de încredere în industria de securitate de aproape 50 de ani și această experiență aduce beneficii clienților noștri. Datorită anilor de lucru în domeniul securității, garantăm calitatea articolelor noastre și a sfaturilor pe care vă puteți baza. Apreciem încrederea acordată de către clienții noștrii și vă asigurăm că vom continua să oferim servicii ireproșabile și discrete.

Calitatea, securitatea și confidențialitatea sunt foarte importante pentru noi! Dar nu ne lăudăm! Acestea sunt aspectele relatate de clienții noștri anteriori. Vreți să citiți referințele noastre? Nici o problemă - faceți clic pe butonul următor.

Încredere