SEIFURI ANTI-FOC

În cazul în care protecția împotriva incendiilor este un factor cheie pentru alegerea dvs. în materie de siguranță, atunci ar trebui să optați cu sigurantă pentru achizitionarea unui seif ignifug la Seifuri Rottner.

Hârtia este ușor inflamabilă și, prin urmare, necesită stocare specială.Protecția împotriva căldurii și umidității pentru hârtie și date trebuie garantată. Seifurile anti-incendiu sunt perfecte pentru protejarea documentelor și obiectelor de valoare în cel mai bun mod posibil.Materialul refractar de înaltă calitate, care este testat cu atenție, asigură protecția documentele dvs. impotriva deteriorării chiar și în cazul unui incendiu. Seifurile anti-incendiu se gasesc în diferite dimensiuni și niveluri de securitate. De la protecția de bază la protecția certificată până la 120 de minute în caz de incendiu - la Seifuri Rottner veți găsi soluția potrivită. Detalii despre nivelurile de securitate ale seifurilor noastre pot fi găsite în fișa noastră de nivel de securitate. Personalul nostru instruit vă va informa cu plăcere și va răspunde la întrebările dvs. Nu ezitați să ne contactați.

Feuerschutztresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 188

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 188

pe pagină

Dacă protecția împotriva focului este cheia pentru alegerea seifului, atunci ar trebui să alegeți cu siguranță să cumpărați un seif antifoc sau o cutie de depozitare antifoc de la Rottner.

Hârtia este ușor inflamabilă și, prin urmare, necesită o depozitare specială. Protecția împotriva focului și a umidității pentru datele digitale dar și cele de hârtie este garantată. Seifurile antifoc sunt perfecte pentru a vă proteja documentele și obiectele de valoare în cel mai bun mod posibil.

Materialul refractar de înaltă calitate, care este testat cu atenție asigură faptul că documentele dvs. nu vor fi deteriorate chiar și în cazul unui incendiu.

Seifurile antifoc sunt disponibile în diferite dimensiuni si nivele de securitate la Rottner Security. De la protecția de bază la protecția certificată de până la 120 de minute în caz de incendiu - la Seifuri Rottner găsiți soluția potrivită. Detalii despre nivelurile de securitate ale seifurilor noastre pot fi găsite în fișa noastră pentru nivele de securitate. Personalul nostru instruit vă va informa cu plăcere și va răspunde la întrebările dvs. despre seifuri. Nu ezitați să ne contactați.

Lista de seifuri antifoc este lungă. Găsiți seiful cu protecție antifoc potrivit. Seifurile, dulapurile sau casetele de securitate cu protecție antifoc sunt caracterizate de:

• Stocare ignifugă a obiectelor de valoare

• Sunt potrivite pentru uz privat sau commercial (protejează dosare și/sau date digitale)

 

Seifurile antifoc asigură o protecție optimă a obiectelor de valoare, a documentelor, a dosarelor A4, a contractelor împotriva unui eventual incendiu.

Aici veți găsi seifuri antifoc, care datorită materialelor de înaltă calitate utilizate asigură protecția împotriva focului deschis, a căldurii și a umezelii pentru documentele importante sau pentru datele dvs. digitale. În gama noastră de produse, veți găsi toate soluțiile de securitate dorite, adaptate nevoilor dvs. individuale. Disponibile cu închidere electronică, închidere prin combinație mecanică sau închidere pe cheie de înaltă securitate.

O protecție certificată împotriva focului se găsește în diferitele categorii de seifuri: seifuri pentru medicamente, seifuri de date, dulapuri de documente, seifuri de depozitare, seifuri mobilier, seifuri pentru chei, casete de protecție, seifuri de perete și seifuri pentru casă.

Testul antifoc se efectuează separat și independent de testul antiefracție; testul de protecție împotriva focului este, de asemenea, documentat acordându-se pentru el o insignă suplimentară. În interiorul ușii, se atașează un autocolant (certificat) al unui institut autorizat, acest lucru dovedind utilizatorului securitatea dobândită de seif. Cumpărătorul ar trebui să ia în considerare doar aceste plăci.

Testul se realizează la temperatura maximă de 1080°C astfel, la 60 de minute se obține certificarea S60, iar la 120 de minute S120; inclusiv faza de încălzire și răcire. Șederea în cuptor durează câteva ore. Un alt test este inclus aici – seiful cald “este scăpat” de la o înălțime de 9,15 m într-o porțiune cu pietriș.

 

Există diferite clasificări:

 

Protecție antifoc conform EN 1047-1

Seifurile sunt testate folosind un proces special al Materialelor Oficiale De Construcții Civile (MPA) din Braunschweig pentru a verifica caracteristicile ignifuge. Se utilizează o cameră specială de testare, în care seifurile sunt supuse unui test de incendiu în combinație cu un test de cădere. Multe institute de testare cunoscute, cum ar fi VdS, ECB-S etc., utilizează acest test de protecție împotriva focului EN 1047-1 de la MPA din Braunschweig și certifică produsele lor, cum ar fi dulapurile de arme sau seifurile.

 

Testul "Braunschweig" are două părți și utilizează întotdeauna două seifuri sau dulapuri ignifuge identice.

 

În Partea 1, seiful sau dulapul de arme trebuie să treacă printr-un test de rezistență împotriva focului. Temperatura crește în această perioadă până la maxim. Un senzor din interiorul cabinetului/seifului măsoară temperatura și, pentru a trece testul; temperatura interioară nu trebuie să depășească limita maximă permisă.

 

În Partea a 2-a, trebuie efectuat un test de șoc termic și de impact. Seiful sau dulapul de arme se încălzește la 1090 ° C în decurs de 30 de minute. Ulterior, în decurs de 4 minute, se efectuează un test „de cădere” de la o înălțime de 9,15 metri pe o porțiune de pietriș. După testul de cădere, dulapul de arme sau seiful este din nou încălzit la 840 ° C timp de 30 de minute. Ulterior, cabinetul rămâne în camera de testare până când are loc o răcire clară.

 

Clasa de ignifugare conform 

EN 1047-1

 

Creșterea temperaturii
(max.)

S 60 P

1 oră pentru hârtie

150° C

S 120 P

2 ore pentru hârtie

150° C

S 60 DIS

1 oră pentru date de tip digital

30° C

S 120 DIS

2 ore pentru date de tip digital

30° C

 

Clasa de protecție antifoc conform EN 15659 BG pentru seifuri

LFS 60P 1 oră pentru hârtie

 

Alte clase de protecție antifoc pentru seifuri

Clasa de ignifugare conform EN 1047-1

 Testul antifoc UL (Underwriters Laboratories), laborator de testare american, de vârf, independent

Există o varietate de standarde și instrucțiuni în testul UL.

NT Fire 017 – Test antifoc suedez

90 min. Test de anduranță la temperaturi de până la 1000°C. Ulterior, temperatura din interior este maxim 150°C, mult sub 177°C, punctul critic pentru hârtie.

S 60 DIS

1 oră pentru date de tip digital

S 120 DIS

2 ore pentru date de tip digitalCare închidere este cea mai bună?

Următoarele 4 opțiuni de închidere sunt disponibile. Următoarea prezentare a diferitelor tipuri de închidere oferă informații generale. Desigur, nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

Există patru opțiuni disponibile pentru tipul de închidere:

• Închidere pe cheie de înaltă securitate – cea mai simplă cale de a securiza un seif antifoc – nu poți uita niciun cod! La această închidere sunt livrate 2 chei – vă rog notați că aceste chei trebuie să fie stocate într-un loc în care să fie protejate de accesul neatorizat. Vă recomandăm si închiderea prin combinație mecanică sau închiderea electronică.

• Închiderea prin combinație mecanică funcționează fără sursă de tensiune si fără baterie. Orice schimbare a codului secret poate fi făcută în orice moment (doar cel ce cunoaște codul îl poate modifica!). Proprietarul seifului nu are nevoie de cheie neavând riscul pierderii.

• Închiderea electronică: cea mai atractivă opțiune. Închiderea electronică este modul confortabil pentru a securiza dulapul de arme sau seiful. Ar trebui să știți că la acest tip de închidere e nevoie de baterii și schimbarea acestora ocazional. Dacă bateria nu funcționează, închiderea poate fi alimentată din exterior. Codul secret poate fi modificat ori de câte ori doriți.

• Amprenta digitală: deschidere ușoară doar prin atingerea cu degetul. Grija codurilor sau a combinațiilor de numere, pierderea cheilor este un lucru din trecut. 60 de seturi de amprente diferite pot fi salvate.

Sfat: cântăriți avantajele și dezavantajele celor 4 încuietori diferite pentru dvs.

Ce vreți să păstrați în el?

Într-un seif ignifug puteți stoca obiecte mai mici și mai mari. Ce dimensiune este utilă dar și necesară și ar trebui să fie luată în considerare cu atenție:

Privat: Există seifuri antifoc pentru obiecte mai mici dar importante precum bijuterii, pașapoarte sau numerar. În dulapurile certificate, pot fi stocate și suporturi de date, cum ar fi stick-urile USB și DVD-urile.

Seifurile mari antifoc pot fi utilizate pentru fișiere și documente A4, dar pot fi de asemenea folosite ca dulapuri de armament.

Comercial: Companiile pot stoca dosare și documente (cum ar fi: licențe de afaceri, contracte de servicii etc…).

Dacă doriți să utilizați dulapul pentru dosare, ar trebui să vă gândiți mai întâi la cât spațiu pentru foldere vă este necesar - există modele de dimensiuni diferite - spațiul variază, de la un dulap mic pentru 5 dosare la un cabinet cu spațiu pentru aproximativ 20 de dosare - în funcție de cerință. Deoarece seiful este folosit pentru o lungă perioadă de timp, nu trebuie uitat că numărul de directoare va deveni tot mai mare de-a lungul timpului!

După ce v-ați decis cu privire la un seif ignifug, apare întrebarea "unde să-l instalez"?

Este foarte important să găsiți locația potrivită pentru seiful dvs. Seiful nu ar trebui să fie vizibil oricui; cu cât mai puțini oameni știu unde este, cu atât sunt mai în siguranță valorile tale.

Pentru seiful dvs. antifoc, dulapul ignifug pentru documente, cutia de securitate ignifugă și dulapul de date ignifug, este deosebit de important să găsiți o locație care nu este expusă la lumina directă a soarelui, deoarece izolația împotriva focului a seifului va răspunde la o creștere a temperaturii. În plus, nu ar trebui să vă așezați seiful în încăperi cu umiditate ridicată.

O locație ideală pentru seiful dvs. este un birou sau un dormitor, deoarece hoții consideră aceste locații ca fiind cele mai potrivite pentru obiecte de valoare și caută în ele prima dată. Procedând astfel, veți evita devastarea întregii dvs. case, în timp ce hoții se vor concentra pe seif.

De asemenea, acordați atenție capacității portante a plafonului. Greutatea seifului nu trebuie să depășească în niciun caz acest lucru.

Rottner-Security poate privi în urma la mulți ani de bună colaborare cu producătorii bine-cunoscuți din industria de securitate. Cu produse de la producători precum Rottner Tresor, Sentry și Sentry Safe sunteți întotdeauna în siguranță! La Rottner-Security veți găsi cea mai înaltă calitate și, de asemenea, o siguranță nelimitată.