DEPOZITARE MUNIȚIE

Nu numai armele de foc, ci și muniția care vă aparține trebuie păstrate în siguranță.

La Seifuri Rottner, dulapurile pentru depozitarea munitiei robuste sunt cea mai buna solutie.
Personalul nostru competent vă poate sfătui cu privire la alegerea dulapului de muniție și vă va ajuta cu plăcere.

Munitionsschrank
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 44

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 44

Pagină
pe pagină

Nu doar armele de foc dar și muniția trebuie păstrată în siguranță și protejată de accesul nedorit. La Rottner, dulapurile de muniție robuste sunt cea mai bună soluție pentru stocarea în siguranță a muniției. În timp ce există dulapuri pentru muniție fără clasificare de securitate, noi vă putem furniza seifuri de muniție cu nivel de securitate A conform VDMA 24992 (Mai 1995) oferind protecție împotriva focului deschis și a căldurii excesive. Desigur, vă putem livra și dulapul pentru arme special conceput pentru armele dvs. de foc.

Cei din staff-ul nostru vă vor ajuta cu plăcere, printr-un sfat, în alegerea dulapului de muniție. De asemenea, vă recomandăm să verificați cu exactitate detaliile cu cei de la poliția locală.

  • Un dulap pentru muniție este un seif fabricat din oțel folosit la stocarea muniței și a cartușelor. Atunci când cumpărați trebuie să acordați o deosebită atenție mărimii dar și să alegeți tipul încuietorii.
  • Dacă vreți să stocați doar muniția nu este absolut necesar un nivel de securitate al dulapului. Îl puteți folosi cu condiția ca autoritatea să nu solicite un dulap de arme cu clasificare (VDMA A, B VDMA, VDMA A+B) sau seifuri neauditate.

Cu care tip de închidere sunt armele cel mai bine păstrate?

La întrebarea cu privire la închiderea optimă se poate răspunde doar individual. Următoarea prezentare a diferitelor tipuri de închidere oferă informații generale.

Există patru opțiuni de închidere disponibile:

Închidere pe cheie de înaltă securitate/închidere cilindrică – cea mai simplă cale de a securiza un seif de arme – nu poți uita niciun cod! La această închidere sunt livrate 2 chei – vă rog notați că aceste chei trebuie să fie stocate într-un loc în care să fie protejate de accesul neatorizat. Vă recomandăm închiderea prin combinație mecanică sau închiderea electronică.

Închiderea prin combinație mecanică funcționează fără sursă de tensiune si fără baterie. Orice schimbare a codului secret poate fi făcută în orice moment (doar cel ce cunoaște codul îl poate modifica!). Proprietarul seifului nu are nevoie de cheie neavând riscul pierderii.

Închiderea electronică: cea mai atractivă opțiune. Închiderea electronică este modul confortabil pentru a securiza dulapul sau seiful de arme. Ar trebui să știți că la acest tip de închidere e nevoie de baterii și schimbarea acestora ocazional. Daca bateria nu funcționează, închiderea poate fi alimentată din exterior. Codul secret poate fi modificat ori de câte ori doriți.

Amprenta digitală: deschidere ușoară doar prin atingerea cu degetul. Grija codurilor sau a combinațiilor de numere, pierderea cheilor este un lucru din trecut. 60 de seturi de amprente diferite pot fi salvate.

Sfat: cântăriți avantajele și dezavantajele celor 4 încuietori diferite pentru dvs.

  • ECB-S (Organismul european de certificare) în Frankfurt
  • VdS Schadenverhütung GmbH în Cologne
  • VSÖ (Asociația austriacă a companiilor de securitate) în Viena

Aceste institute independente efectuează teste ample pentru a determina nivelul apropiat al protecției și al securității. Modul în care se desfășoară aceste proceduri este specific standardelor europene 1143 și 14450 (anterior VDMA 24992).

Toate prețurile noastre includ TVA.