Seifurit anti-foc 120 minute

Seifurit anti-foc

Se poate vorbi despre un seif ignifug numai dacă protecția împotriva incendiilor a fost de fapt testată - certificată -. Toate seifurile fără protecție împotriva incendiilor certificate sunt rezistente numai condiționat, oferă protecție la foc limitată datorită plierii la foc , dar nu sunt ignifuge. Seifurile de protecție împotriva incendiilor cu 120 de minute de protecție împotriva incendiilor oferă rezistență pentru aceste 120 de minute împotriva focului, căldurii, fumului și a stropilor de apă. Se face distincție dacă este vorba de hârtie sau de suporturi de date (CD-uri, DVD-uri, stick-uri USB, stick-uri de memorie etc.). Eticheta P indică hârtie, DIS înseamnă purtător de date. Protecția împotriva incendiilor r este marcată cu certificatul , o insignă care arată la ce test a fost supus seiful.

Testul UL (pentru hârtie)
Un seif cu 120 de minute de protecție împotriva incendiilor este supus așa-numitului test UL . UL înseamnă Underwriters Laboratory . Seiful este plasat într-un cuptor special la 1010 ° C, iar temperatura internă rămâne sub 177 ° C timp de două ore. Doar seiful care supraviețuiește acestui test nedeteriorat primește desemnarea seifului rezistent la foc Protecție împotriva incendiilor timp de 120 de minute .

ETL - Test de incendiu 120 de minute (pentru suporturile de date)
Seifurile cu 120 de minute de protecție împotriva incendiilor pentru suporturile de date vin cu timp de 2 ore o temperatură de 1010 ° C în cuptorul special și temperatura internă rămâne 60 de minute sub 177 ° C .

S 120 P - 120 minute de protecție împotriva incendiilor pentru hârtie
Temperatura este de 1090 ° C timp de 2 ore, creștere maximă a temperaturii de 150 ° C . Umiditatea relativă din dulap este de maxim 85%. În plus față de testul de foc, are loc un test de explozie și cădere de la 9,15 metri . Testul de cădere este destinat să simuleze o descoperire în podea și seiful nu trebuie să se deschidă după impact

S 120 DIS - 120 minute de protecție împotriva incendiilor pentru suporturile de date
De asemenea, în acest test, temperatura timp de două ore este de 1090 ° C , max. crește în jurul valorii de 30 ° C . Umiditatea relativă din dulap este de maxim 85%. În plus față de testul de incendiu, există un test de explozie și cădere de la 9,15 metri . Testul de cădere este destinat să simuleze o descoperire în podea și seiful nu trebuie să se deschidă după impact

Tresor mit 120 Minuten Feuerschutz

Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

11 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

11 Articole

pe pagină