SEIFURI FANTĂ/TRANSFER

La Seifuri Rottner veți găsi seifuri cu fantă si seifuri de depozite.

În cazul unui seif de depozit, încasările sau chitanțele de numerar sunt depuse prin fanta cu clapeta sau sertar. După depunerea documentelor un mecanism special împiedică înlăturarea obiectelor de valoare. Accesul este posibil doar folosind una din chei. Banii, documentele și obiectele de valoare vor fii stocate in siguranță și protejate.
Seifurile cu fantă sunt, de asemenea, denumite seifuri de depozit, deoarece obiectele de valoare sunt depozitate, adică stocate. Seifuri Rottner oferă aceste seifuri în diferite dimensiuni și cu diferite niveluri de securitate.
Rețineți că un seif servește și pentru siguranța personalului dvs. Angajații dvs. nu vor mai călători cu sume mari de bani!
Personalul instruit al firmei Rottner vă va ajuta cu sfaturi și asistență în a găsi un seif cu fantă potrivit.

Einwurftresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

21 Articole

pe pagină

Un depozit pentru numerar și alte documente importante. Dacă bunurile sunt introduse prin fantă, este imposibil ca acestea să fie scoase ulterior. Bunurile pot fi scoase numai de o persoană care este autorizată să deschidă seiful având o cheie sau un cod. 

Documentele / obiectele de valoare sunt protejate împotriva accesului neautorizat, incendiilor și apei.

Datorită dispozitivelor tehnice, închiderea seifului previne accesul la conținut. Seiful depozitar poate fi fabricat din oțel, aliaj de oțel sau un material similar. Aveți diferite niveluri de securitate disponibile și desigur, puteți alege și dimensiunea sau tipul de închidere. Alegeți un seif testat și certificat care să corespundă standardelor de testare. Plăcile interioare indică institutul de testare sau clasa de securitat

Angajații/clienții dvs. pot plasa obiecte de valoare, numerar etc. din exterior prin fanta seifului în interiorul său. Documentele sau numerarul pot fi depozitate și în sertarul accesibil din exterior. Când sertarul este închis, se declanșează un mecanism de blocare care nu permite furtul obiectelor din acesta. Când sertarul este închis, obiectele de valoare intră în interiorul seifului și nu mai pot fi îndepărtate.

Seifurile depozit sunt disponibile:

• Cu fantă

• Cu sertar

Pentru ambele produse de securitate, mecanismul de închidere previne retragerea banilor / obiectelor de valoare. Termenul de „seif de noapte” este comun ambelor, numerarul fiind depozitat pe timpul nopții în aceste seifuri nemaiexistând din acel moment posibilitatea să fie furat.

Nu complicați slujba angajatului – așa că nu plasați seiful depozitar în subsol sau la mansardă. Plasați-l astfel încât să fie ușor accesibil angajaților dvs., dar totodată “să nu ia ochii clientului”. Alte persoane, în afara angajaților, nu trebuie să intre în restaurant și să vadă imediat un seif. Regula se aplică tuturor tipurilor de seif. Un loc bun pentru instalarea seifului ar trebui să fie într-un birou sau într-o încăpere care nu este folosită de toți. Un seif depozit poate fi instalat și ancorat în orice punct. În orice caz, consultați un specialist.

Utilizare privată sau utilizare comercială?

Seiful depozit nu ar trebui să fie instalat într-o casă privată, optați pentru un seif de perete, un dulap pentru documente sau un dulap pentru chei pentru a vă proteja valorile.

Uz comercial:

  • Instituții financiare
  • Restaurante
  • Închirieri de mașini
  • Benzinării
  • Supermarketuri

Nu este o decizie ușoară, fiecare închidere are avantajele și dezavantajele sale. Suntem bucuroși să vă informăm despre diferitele tipuri.

 Închidere pe cheie de înaltă securitate

V-ar place un seif cu închidere pe cheie? Alegeți închiderea pe cheie de înaltă securitate și aveți grijă de cheie. Toate seifurile sunt livrate cu 2 chei.

 Închidere prin combinație mecanică

Din nou, această închidere funcționează foarte ușor, dar trebuie să vă amintiți codul/numărul secret. Bateriile și alimentarea din exterior nu sunt necesare.

 Închidere electronică

Trebuie să vă amintiți codul de deblocare și dacă este necesar, să schimbați bateriile, ceea ce nu este prea dificil. Codul se poate schimba după cum doriți. În cazul unei probleme legate de baterie, există și posibilitatea alimentării de urgență, cu energie din exterior.

 Închidere biometrică (Amprenta digitală)

Cu o atingere cu degetul, încuietoarea se deschide. Nu aveți nevoie de chei, cod sau baterie. 60 de amprente diferite pot fi salvate.

Cu produsele de securitate de la Rottner Security aveți siguranță în viața dvs. Oferiți-ne încrederea dvs. Suntem bucuroși să vă sfătuim și să găsim soluția potrivită pentru fiecare problemă legată de seifuri datorită experienței noastre.