ÎNCHIDERE ELECTRONICĂ

Casete chei electronice. Închiderea casetei este asigurată de incuietoarea electronică.

Deschiderea lor se face folosind codul personalizat de dvs. Tastatura are butoane mari și ușor de citit pentru o operare ușoară. În cazul în care codul este uitat - este posibilă deschiderea mecanică de urgență!

Echipa Rottner vă va sfătui și va răspunde la întrebări.

Elektronikschlüsselschrank
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

23 Articole

pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

23 Articole

pe pagină

Dulapurile pentru chei electronice de la Rottner, după cum sugerează și numele, sunt securizate cu o închidere electronică. Codul poate fi setat în persoană cu posibilitatea de a-l schimba în mod arbitrar. Operația este simplă. Tastatura este formată din butoane mari și ușor de citit. Vă puteți lăsa ochelarii în buzunar!

Închiderea electronică este o modalitate convenabilă și ușoară de a deschide un seif prin intermediul unui cod. Bateriile asigură seifului tensiune continuă.

În cazul în care ați uitat codul, stați liniștit, la majoritatea sistemelor este posibilă deschiderea mecanică de urgență.

Rottner Security oferă o selecție de 27 de sisteme diferite care sunt potrivite atât pentru uz casnic, cât și pentru întreprinderi.

Gama de prețuri variază de la modele mai mici ce au prețuri de la £ 67,70 la seifuri mai mari, la prețul de 7158,20 £.

Asigurați-vă că la Rottner Security veți găsi ceva potrivit!

În plus, echipa noastră are un nivel al expertizei ridicat și poate oferi sfaturi valoroase pentru a satisface cerințele individuale.

Cel mai mic dulap de chei cu închidere electronică are spațiu pentru cinci brelocuri mari și are o construcție solidă. Pentru uz casnic, acest seif este mai mult decât suficient. Deci, dacă vrei să fii în siguranță acasă și șă dețineți un seif de chei care este ușor de utilizat, comandați acum un cabinet de chei convenabil ca preț. 

Dulapurile de chei din seria Rottner "S" sunt disponibile cu montare pe perete și sunt livrate cu cleme colorate din PVC. Variate modele de dimensiuni diferite, sunt de asemenea disponibile.

Dacă protecția antifoc este importantă pentru dvs., atunci Rottner Fire Key 20 cu închidere electronică este alegerea potrivită. Acesta poate fi fixat pe perete prin intermediul a două găuri.

Când cheile trebuie să fie stocate în siguranță, este deosebit de atractiv seiful de chei Rottner Keytronic. Potrivit pentru hoteluri, garaje, managementul proprietății sau similar, Keytronic este echipat cu un slot în care pot fi depuse cheile; pur și simplu introduceți cheile prin slot; proprietarul cheilor le poate prelua prin intermediul codului. Cheile din interior sunt bine protejate. În plus, acest seif de chei are închidere electronică cu deschidere mecanică de urgență.

Alternativ, pentru nevoia de depozitare a cheilor, sistemul de administrare a cheilor > Keysystem 6 este, de asemenea, disponibil. Acest dulap are o deschidere de urgență pe cheie pentru întregul sistem de gestionare a cheilor.

Seiful de chei Rottner ST 70 EL Premium cu benzi de cârlige reglabile cu perete intermediar și închidere electronică este unul dintre sistemele mai mari. Disponibil cu închidere prin combinație mecanică și închidere pe cheie de înaltă securitate. O gamă de dimensiuni diferite este, de asemenea, disponibilă.

Și dacă doriți să urcați și mai mult în mod calitativ, seiful de chei Rottner STD 1200 EL Premium pentru 1200 chei cu închidere electronică și afișaj precis cu telescop este disponibil cu pereții despărțitori. Benzile pentru cârlige sunt reglabile în înălțime, iar modelul are o protecție împotriva efracției testată și o protecție limitată împotriva focului. Din nou, sunt disponibile modele de dimensiuni diferite.

După cum puteți vedea, dacă doriți un seif cu închidere electronică, Rottner Security dispune de o gamă largă de produse, de prețuri rezonabile și de servicii competente pentru clienți!

Cu caracteristici profesionale de înaltă calitate seiful de chei Rottner STS 100 EL Premium dispune de un interior proiectat individual și protecție împotriva incendiilor. Trebuie să fie ancorat în pământ. Datorită greutății sale este necesară o placă de beton. Este disponibil în diferite dimensiuni.