DEPOZITARE CHEI

Cheile - toată lumea le are și toată lumea le relocă!

Aduceți ordine în viața cheilor! La Seifuri Rottner veți găsi dulapuri sau seifuri pentru chei. Oferim opțiuni de stocare chei cu niveluri de securitate individuale și de cea mai bună calitate. Convingeți-vă de produsele noastre de stocare chei de înaltă calitate. Fie că doriți doar să păstrați câteva chei sau o mie - vă oferim soluția potrivită!

Personalului nostru îi va face plăcere să vă sfătuiască în orice moment și să răspundă la întrebările dvs. despre diferitele tipuri de spațiu de stocare chei.

Schlüsselaufbewahrung
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 90

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 90

Pagină
pe pagină

Toată lumea știe asta, cheia de care ai nevoie este întotdeauna acolo unde nu trebuie să fie. Cheile au o viață proprie. Ele dispar și reapar în locuri neașteptate.

Căutare cheilor este enervantă și deranjantă. Fără cheia de la ușă nu puteți intra în casă, lipsa cheii pentru sistemul de închidere a complexului de birouri duce chiar la consecințe mai grave.

Unii ar dori să depoziteze cheia atunci când părăsesc casa într-un loc sigur. În unele cazuri, pentru că un prieten sau o rudă ar putea veni să viziteze sau doar din motive de securitate. La urma urmei, ți-ai pierde cheia pe drum.

Instituțiile mari au uneori mii de chei. Unde ar trebui să fie păstrate toate?

Există multe întrebări similare. Dar există și răspunsuri!

Soluțiile pot fi găsite la Rottner Security! Probabil pentru aproape orice problemă legată de chei!

Lucrul atractiv este varietatea de soluții posibile! Lucrul potrivit pentru fiecare nevoie. Puteți alege între 92 de produse adaptate la problemele individuale.

Începând cu prețuri moderate care variază de la ... € pentru o mică casetă de chei cu 30 de cârlige, care este suficientă pentru uz casnic sau pentru un birou mic, până la seiful de chei cu pereți din oțel de înaltă calitate cu protecție împotriva incendiilor .... €. Ideal pentru facilități care păstrează mii de chei.

Multe soluții atractive și extraordinare pot fi găsite la Rottner Security!

Rottner s-a gândit aproape la toate:

De exemplu, există Keykeeper de la Rottner, care poate fi deschis prin combinație mecanică fiind și rezistent la intemperii. Ploaie sau furtună, cheile sunt sigure și persoana în cauză are acces la casă!

Ideal pentru persoanele în vârstă sau bolnavi care trebuie să fie îngrijiți. Cheia este ținută în siguranță în afară, sfidează ploaia și furtuna, este întotdeauna găsită de persoana dorită, fiind inaccesibilă străinilor! Nimic nu este mai sigur și mai practic. Acest Keykeeper este de asemenea disponibil și pentru montare pe perete în exterior.

De asemenea, convinge sistemul de management al cheilor, care este deosebit de convenabil pentru hoteluri, garaje, companii de administrare a proprietății sau reprezentanțe auto în afara orelor de program.

Doar puneți cheia, aceasta putând fi preluată doar cu codul corespunzător și astfel nu poate intra în mâinile persoanelor neautorizate.

Câteva dintre multele exemple cu care Rottner Security convinge prin soluții exclusive.

Mic sau mare, fie pentru zece sau mai multe mii de chei, fie ca o casetă de chei, sau ca un seif mic alimentat de o baterie, cu combinație mecanică sau cod, cu închidere electronică sau biometrică, pentru montare pe perete sau ca o cutie pentru chei de urgență. Indiferent ce căutați, la Rottner Security aveți de unde alege! Și, de asemenea, șansa de a găsi un lucru bun care va aduce în cele din urmă cheia (ele) în siguranță!