SEIFURI PERETE

Rottner Tresor este furnizorul dvs. pentru seifuri de perete.

Seifurile de perete reprezintă o modalitate excelentă de a vă menține valorile în siguranță și discreție. Nu necesită spațiu pentru instalare și nu sunt depozitate într-o piesă de mobilier ci sunt incastrate direct în perete.Un alt avantaj al unui seif de perete este că nu poate fi ușor miscat de la locul său, ar trebui tras cu o forță enormă.Desigur, seifurile de perete sunt fabricate din materiale anti-efracție și rezistente la foc.Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de securitate pentru a vă oferi o soluție individuală. Pentru mai multe detalii, consultați fișele noastre de informații referitoare la dimensiune și siguranță. Angajații instruiți ai Seifuri Rottner vor fi încântați să vă sfătuiască și să răspundă la întrebările referitoare la seifurile noastre de perete.

Wandtresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 53

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 53

Pagină
pe pagină

• Seiful este fixat pe perete – zidit în perete - vă rugăm să acordați atenție compoziției peretelui!

• Seiful poate fi ascuns în spatele imaginilor, picturilor sau pieselor de mobilier

• Seiful de perete protejează valorile

Dacă sunteți în căutarea unui seif care poate fi ușor ascuns și în care să vă păstrați în mod discret obiectele de valoare, departe de cei care fură, atunci seiful de perete este potrivit pentru dvs. Seiful de perete oferă o protecție specială pentru banii, bijuteriile și documentele importante. Ce ar putea oferi o mai bună protecție pentru obiectele de valoare decât un seif de perete? Seifurile de perete sunt disponibile în diferite dimensiuni și niveluri de securitate. Protejați-vă banii, obiectele de valoare și documentele cu un seif de perete din materiale anti-efracție și / sau rezistente la foc. Asigurați-vă întotdeauna că reglementările privind pereții sunt respectate la montarea unui asemenea seif de perete. Rottner Security oferă protecție de cea mai înaltă calitate! Convinge-te cu un seif de perete de la Rottner.

Instalarea unui seif de perete ar trebui deja planificată în timpul construcției sau renovării casei, deoarece seiful este într-adevăr zidit și astfel treaba va fi mult mai simplă.

La Rottner veți găsi cu siguranță o gamă largă de seifuri din care puteți alege. Nu cumpărați orice seif, aveți încredere în siguranța oferita de noi și bucurați-vă de beneficiul unei livrări gratuite.

La întrebarea cu privire la închiderea optimă nu se poate răspunde categoric. Deoarece există opțiuni diferite, fiecare poate decide în mod individual care i se pare cea mai bună. Următoarea prezentare a diferitelor tipuri de închidere oferă informații generale.

Vă oferim trei opțiuni de închidere::

 Închidere pe cheie de înaltă securitate - aceasta este cea mai simplă modalitate de a vă asigura seiful de perete - nu puteți uita codul - pentru că nu există unul! Două chei sunt livrate la acest tip de închidere - rețineți că aceste chei trebuie să fie stocate astfel încât să fie protejate împotriva accesului neautorizat.

• Închiderea prin combinație mecanică nu necesită nici un fel de sursă de alimentare. Schimbarea codului de acces este posibilă oricând (numai proprietarul seifului poate modifica codul). Proprietarul seifului nu are nevoie de o cheie și, prin urmare, nu are niciun risc de pierdere.

• Închiderea electronică: aceasta este în prezent cea mai obișnuită opțiune pentru a asigura un seif. Închiderea electronică este o opțiune convenabilă și este ușor de utilizat. Trebuie remarcat faptul că încuietoarea funcționează cu baterii, iar acestea trebuie schimbate ocazional. Dacă bateriile nu funcționează, închiderea poate fi alimentată cu energie din exterior. Codul secret de acces poate fi modificat ori de câte ori doriți

În funcție de mărimea seifului, puteți stoca în interiorul său obiecte mai mici sau mai mari . Aspectul dimensiunii care este semnificativă și necesară, ar trebui să fie bine luat în considerare.
Există seifuri de perete mai mici pentru obiecte de valoare mai mici, cum ar fi bijuterii, pașapoarte sau numerar. Chiar și pistoalele și muniția pot fi ținute (atenție: vă rugăm să verificați legea și legislația).

Seifurile de perete mai mari pot fi folosite pentru stocarea dosarelor, documentelor, dar pot fi de asemenea folosite și ca dulapuri de armament.

Companiile pot stoca dosare și documente (cum ar fi licențe de afaceri, contracte de muncă, contracte de leasing, certificate de înmatriculare etc.).

Sfat: Înainte de a cumpăra, gândiți-vă la scopul și la cantitatea pe care doriți să o depozitați în el.

Un seif de perete nu are nevoie de mult spațiu, este neobservabil și nu poate fi îndepărtat cu ușurință de hoți. Efortul de a-l înlătura ar fi considerabil. Deoarece seiful este integrat în perete, trebuie respectate reglementările privind zidăria. Aceasta este singura modalitate de a garanta siguranța. Personalul nostru va fi mai mult decât fericit să vă ajute în a lua decizia cea mai bună.

Odată ce este clasificat la un nivel de siguranță conform EN 1143-1, seiful trebuie să fie acoperit pe toate laturile (partea superioară,  inferioară, partea stângă și dreaptă) cu 10 cm de beton. De asemenea, recomandăm acest lucru și seifurilor fără clasă de securitate.

Nu sunt indicați concurenți sau furnizori, deoarece în categorie pot fi găsite doar seifuri de perete Rottner.