Seifuri anti-foc 30 minute

Seifuri anti-foc

Se poate vorbi despre un seif ignifug numai dacă protecția împotriva incendiilor a fost de fapt testată - certificată -. Toate seifurile fără protecție împotriva incendiilor certificate sunt rezistente numai condiționat, oferă protecție la foc limitată datorită plierii la foc , dar nu sunt ignifuge. Seifurile de protecție împotriva incendiilor cu 30 de minute de protecție împotriva incendiilor oferă rezistență pentru aceste 30 de minute împotriva focului, căldurii, fumului și a stropilor de apă. Se face distincție dacă este vorba de hârtie sau de suporturi de date (CD-uri, DVD-uri, stick-uri USB, stick-uri de memorie etc.). Eticheta P indică pe hârtie , DIS înseamnă purtător de date. Seif la foc este marcat cu certificatul , o insignă care arată la ce test a fost supus seiful.

Testul UL (pentru hârtie)
Un seif cu protecție împotriva incendiilor de 30 de minute este supus așa-numitului test UL . UL înseamnă Underwriters Laboratory . Seiful este plasat într-un cuptor special la 843°C și temperatura internă rămâne sub 177°C timp de o jumătate de oră.
Doar seiful care supraviețuiește acestui test fără daune este dat < puternic> denumire sigură la foc
cu protecție la foc timp de 30 de minute .

LFS 30 P EN 15659
Seiful vine în cuptorul special la 840°C .

ETL - Testarea la foc 30 de minute (pentru suporturile de date)
Seifurile cu 30 de minute de protecție împotriva incendiilor pentru suporturile de date vin pentru o jumătate de oră a temperatura de 843°C în cuptorul special și temperatura internă rămâne sub 177 ° C timp de 30 de minute

Tresor mit 30 Minuten Feuerschutz

Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 92

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 92

Pagină
pe pagină