Casete cheie de urgență

Caseta pentru cheie de urgență se remarcă prin culoarea roșie care iese în evidență. Există întotdeauna situații de urgență care trebuie tratate rapid, iar aceasta casetă “atrage toate privirile”. Spre exemplu, o ușă trebuie deblocată sau o alarmă falsă trebuie oprită după ce a declanșat. Aceste situații necesită acționare rapidă, iar cheia pentru asemenea cazuri de urgență trebuie să fie la îndemână pentru a nu pierde timpul căutând-o. În același timp, cheia este în siguranță, protejată împotriva accesului neautorizat.

Cu o casetă pentru cheia de urgență de la Rottner Security, vă asigurați că, în fața oricărei situații complicate, puteți deschide imediat toate ușile. Dacă este necesar, cutiile cu cheie de urgență pot fi de asemenea acționate cu ajutorul unui ciocan de urgență. Aveți grijă de propria siguranță și asigurați-vă că atașați o casetă cu cheie de urgență la clădirea dvs.

Vă rugăm să contactați și personalul Rottner Security, care va fi încântat să vă sfătuiască și să vă răspundă la întrebări.

 

Mai multe informații despre Casete Chei de Urgență

 

Mai multe informații
mai puține

2 Articol(e)

pe pagină

2 Articol(e)

pe pagină

* Toate prețurile includ TVA și costurile de livrare
Acest site folosește cookie-uri. Continuând să răsfoiți site-ul sunteți de acord cu folosirea cookie-urilor noastre. Mai multe informatii
x