CASETE CHEIE DE URGENȚĂ

Caseta pentru cheie de urgență se remarcă prin culoarea roșie care iese în evidență. Există întotdeauna situații de urgență care trebuie tratate rapid, iar aceasta casetă “atrage toate privirile”. Spre exemplu, o ușă trebuie deblocată sau o alarmă falsă trebuie oprită după ce a declanșat. Aceste situații necesită acționare rapidă, iar cheia pentru asemenea cazuri de urgență trebuie să fie la îndemână pentru a nu pierde timpul căutând-o. În același timp, cheia este în siguranță, protejată împotriva accesului neautorizat.

Cu o casetă pentru cheia de urgență de la Rottner Security, vă asigurați că, în fața oricărei situații complicate, puteți deschide imediat toate ușile. Dacă este necesar, cutiile cu cheie de urgență pot fi de asemenea acționate cu ajutorul unui ciocan de urgență. Aveți grijă de propria siguranță și asigurați-vă că atașați o casetă cu cheie de urgență la clădirea dvs.

Vă rugăm să contactați și personalul Rottner Security, care va fi încântat să vă sfătuiască și să vă răspundă la întrebări.

Notschlüsselkasten
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina
 1. Casetă Cheie de Urgență Rottner NSK1 Roșu
  Rating:
  0%
  • Număr de cârlige 1
  • Dimensiuni exterioare (mm) Înălțime x Lățime x Adâncime 150 x 120 x 38
  • Tipul de încuietoare Butuc cilindric
  • Greutate KG 0.6
  137,00 RON
  incl. TVA și transport gratuit
  Livrare imediata!
 2. Casetă Cheie de Urgență Rottner NS1 Roșu
  Rating:
  0%
  • Număr de cârlige 1
  • Dimensiuni exterioare (mm) Înălțime x Lățime x Adâncime 150 x 120 x 38
  • Tipul de încuietoare Butuc cilindric
  • Greutate KG 0.5
  129,00 RON
  incl. TVA și transport gratuit
  Livrare imediata!
Setati ascendent
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina

O casetă chei de urgenta se remarcă prin vopseaua ei rosie. Situațiile de urgență apar și trebuie luate măsuri rapide. Semnalul de culoare roșie face să iasă în evidență imediat caseta chei de urgență. De exemplu, o ușă de securitate trebuie să fie deblocată sau o sirenă care a declanșat din greșeală o alarmă trebuie oprită rapid. Aceasta reprezintă o acționare rapidă, astfel încât să nu se piardă nici cel mai puțin timp, cheia folosită în aceste situații de urgență trebuie să fie disponibilă imediat, fără a fi necesară căutarea.

Însă în același timp, cheile sunt închise în siguranță, astfel încât acestea sunt protejate de accesul din exterior.

Cu o casetă chei de urgență de la Rottner vă asigurați că sunteți capabil să faceți față fiecărei situație dificilă și puteți deschide imediat orice ușă. Dacã este necesar, geamul de protecție de care dispun casetele chei se poate sparge cu ciocanul de urgență atașat. Aveți grijă de propria siguranță și asigurați-vă că atașați o cutie de urgență la clădirea dvs.

De asemenea, contactați staful Rottner, care vă va oferi cu plăcere sfaturi dar și răspunsuri la întrebările dvs.

 • Caseta chei de urgență este esențială în gestionarea situațiilor de urgență! Echipele de intervenție, cum ar fi brigada de pompieri, poliția, ar trebui să aibă acces la această cheie în caz de urgență. Desigur, cheia (cheile) ar trebui protejată împotriva utilizării neautorizate.
 • Cele mai multe casete chei de urgență sunt fabricate din oțel, având culoarea roșie (aceasta scoțându-le în evidență). Fereastra de sticlă este interschimbabilă, în timp ce închiderea este cilindrică. Modelele sunt disponibile cu și fără ciocan (pentru spargerea geamului de sticlă).

Roșu este o culoare care înseamnă "atenție" astfel poate fi folosită ca un semnal. Caseta chei de urgență roșie poate fi ușor descoperită datorită culorii sale izbitoare. Atunci când apare o urgență, nu există timp de pierdut. Forțele de salvare ar trebui să acționeze rapid și nu trebuie să caute o cutie de chei.

Nu ascundeți și nu camuflați caseta chei de urgență, ci instalați-o într-un loc care să permită accesul fără obstacole. Trebuie să fie vizibilă în mod clar, astfel încât serviciile de urgență să o poată detecta rapid. Gândiți-vă la siguranța dvs. - o casetă chei de urgență poate salva vieți și nu este scumpă pentru a fi cumpărată.

 • Acces ușor fără obstacole (dacă este posibil fără scări, accesibilitate)
 • Vizibilitate bună, a nu se ascunde.
 • Nu trebuie să existe consecințe grave imediat, dar ar fi enervant dacă, de exemplu, o alarmă de incendiu falsă generează un zgomot inutil un timp mai îndelungat.
 • Dacă este necesar, casetele chei de urgență echipate cu geamuri de sticlă pot fi sparte pentru a obține cheile necesare.

De exemplu:

 • Școli
 • Clădiri publice
 • Companii

Găsiți caseta chei de urgență la Rottner Security – aveți încredere în profesioniști când vine vorba de produse de securitate!