SEIFURI MOBILĂ

Seiful pentru mobilier se poate ușor integra într-o piesă de mobilier, dulap sau sertar de exemplu.

Astfel nu ocupă spațiu suplimentar. El "locuiește" cu dvs. fără să deranjeze. Acest lucru este ideal dacă aveți spațiu limitat. (Seifurile sub 1.000 kg trebuie ancorate). Seiful de mobilier reprezintă o soluție compactă și sigură pentru a găzdui obiecte de valoare mai mici, cum ar fi cutii de bani, ceasuri sau bijuterii, economisind spațiu. Este deosebit de important să vă gândiți la dimensiunea seifului astfel încât acesta să se potrivească perfect cu piesa de mobilier selectată. Veți găsi informații utile pe fișa noastră informativă in legatură cu dimensiunile interioare si exterioare ale seifurilor.
Pentru o consultare detaliată privind seifurile de mobilier, puteți contacta și personalul nostru competent, echipa Seifuri Rottner vă stă la dispoziție pentru a vă răspunde la întrebări.

Möbeltresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 91

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 91

Pagină
pe pagină

Seiful mobilă poate fi integrat într-un dulap cu sertare, într-o casetă, un birou etc. Designul său special face acest lucru posibil. Seiful mobilă devine invizibil asortându-se cu piesele de mobilier. Nu poate fi pur și simplu ridicat și îndepărtat, astfel fiind o protecție ideală împotriva hoților.

Este potrivit în special pentru articole de valoare mai mici, cum ar fi bijuterii, monede, cutii de bani - acestea pot fi depozitate confortabil în seiful pentru mobilier. Nu vă mai ascundeți obiectele de valoare sub saltea! La Rottner veți găsi un sortiment mare de seifuri pentru mobilier, în diferite dimensiuni și niveluri de securitate. Raportul calitate-preț este optim. De asemenea, vă rugăm să nu ezitați în a ne contacta dacă aveți nevoie de consiliere profesională sau de îndrumare.

Aveți puțin spațiu? Instalarea într-o piesă de mobilier este soluția potrivită pentru dvs. Rețineți că recipientele de siguranță sub 1000 kg trebuie ancorate.

Ați ales un seif de mobilă? Următorul pas este instalarea reală.

Sfat: Găsiți o piesă de mobilier care nu este vizibilă tuturor și este protejată de diferențele de temperatură (umiditatea în baie de exemplu). Închiderile electronice nu funcționează optim dacă umiditatea este ridicată.
De asemenea, acordați atenție, durabilității plăcilor de podea, chiar dacă seiful de mobilă ar trebui să aibă o greutate mică.
Utilizați numai echipamentul de montare furnizat pentru a fixa seiful. 

În funcție de model, pot exista, desigur, diferențe în procesul de asamblare. Folosind materialul alăturat, informați-vă cu atenție privind instrucțiunile de utilizare și de instalare. Foarte adesea, seiful mobilă are găuri de fixare pe peretele din spate, care trebuie apoi să fie forate pentru a facilita instalarea. Dacă aveți îndoieli, sunați-ne, unul dintre specialiștii/experții noștri vă poate sfătui - de asta suntem aici!

Cu cât nivelul de securitate este mai ridicat, cu atât este mai puternic seiful dvs. de mobilier.

 • Unități de stocare fără grad de securitate/grad de rezistență
 • “A” conform VDMA 24992 (Mai 1995)
 • S1 conform EN 14450
 • B conform VDMA 24992 (Mai 1995)
 • Clasa EN 0 conform CSN EN1143-1 SZUCZ
 • Clasa EN 1 conform CSN EN1143-1 SZUCZ
 • I conform EN 1143-1 Vds Clasa I ECB-S EN-1
 • II conform EN 1143-1 Vds Clasa II ECB-S EN-2
 • III conform EN 1143-1 Vds Clasa III ECB-S EN-3, VSÖ EN-3
 • IV conform EN 1143-1 Vds Clasa IV ECB-S EN-4, VSÖ EN-4
 • V conform EN 1143-1 Vds Clasa V
 • V conform EN 1143-1 Vds Clasa V KB
 • Clasa EN 2
 • Clasa EN 3
 • Clasa EN 4
 • Clasa S1
 • Clasa S2
 • VDMA “B”

Unul pentru toți – acesta este motto-ul celor 3 muschetari. La Rottner suntem cunoscuți pentru furnizarea de soluții individuale și acum vrem să găsim cel mai bun seif de mobilier pentru nevoile clienților noștri. Anii de experiență ne-au făcut experți.
Camera potrivită, cel mai bun dulap pentru haine, dulapul cu sertare ideal - vom găsi locația potrivită pentru noul tău seif de securitate.

Împotriva cui oferă protecție seiful mobilă?

 • Protecție împotriva focului și a incendiilor
 • Protecție împotriva apei
 • Antiefracție

Suntem bucuroși să vă sfătuim și să vă oferim o soluție individuală.

Puteți alege din 4 tipuri de încuietori. (Nu pentru toate tipurile de seif)

Închidere pe cheie de înaltă securitate - O soluție simplă, pur și simplu deschideți – și asta este! O cheie de rezervă este inclusă. Nu trebuie să vă amintiți niciun număr, dar, din păcate, puteți pierde cheile.

Închiderea prin combinație mecanică este adesea folosită. Electricitatea sau bateria nu este necesară, cheia nu poate fi pierdută. Memoria dvs. este obligatorie! Trebuie să vă amintiți numerele / codul secret.

Închiderea electronică este o opțiune populară. Funcționează cu ajutorul bateriei. Schimbarea bateriei nu este dificilă sau, în caz de defectare a bateriei, închiderea electronică poate fi alimentată din exterior. Încuietoarea poate fi astfel deschisă în orice caz. Codul poate fi modificat ori de câte ori doriți.

Amprenta digitală – Deschidere prin atingerea cu degetul - poate fi considerată "închiderea viitorului". Pot fi stocate 60 de seturi de amprente diferite. Pierdere cheilor? Nu mai este o problemă! Ai uitat codul? Nu mai este o problemă!

Poate sunteți în prezent în situația de a alege între un seif mobilă și un seif de perete. Găsiți mai multe pe pagina noastră “Seifuri de perete”.
Deoarece seiful de perete se fixează în perete, acest lucru ar trebui să fie luat în considerare în timpul construcției propriei case. Instalarea ulterioară poate fi o problemă, fiind nevoie de un efort în plus.
Instalarea seifului pentru mobilier este posibilă în orice moment.