DULAPURI ARME

Dulapurile de arme sunt spații de depozitare în condiții de siguranță a armelor și muniției.

Atunci când alegeți cabinetul de armament, acordați atenție nivelului de securitate, numărului de arme și diferitelor tipuri de încuietori, în funcție de nevoile dvs. Dacă aveți întrebări specifice, vă rugăm să contactați autoritatea locală. Desigur, personalul nostru instruit este gata să răspundă la întrebări și vă va fi de ajutor. În plus față de dulapurile de arme, Rottner oferă, de asemenea, seifuri pentru depozitarea pistoalelor și a muniției. Aici veți găsi cu siguranță cabinetul de arme potrivit pentru tipul dvs. de armă.

Waffenschrank
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 43

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 43

Pagină
pe pagină

Acest tip de dulap este special creat pentru depozitarea verticală a armelor lungi, cum ar fi: puști și carabine. Factori decisivi în alegerea dulapului de arme sunt, în funcție de necesitate, nivelul de securitate, numărul de arme și tipul de închidere.

Dulapul pentru arme este un spatiu de depozitare robust din oțel special conceput pentru a păstra in conditii de siguranta muniția și armele de foc.

Vă rugăm să rețineți că o manipulare responsabilă și adecvată a puștilor, pistoalelor și a muniției este întotdeauna importantă; doar astfel se pot preveni evenimentele nedorite. 

Dulapurile/seifurile pentru puști au diferite dimensiuni și diferite niveluri de securitate.

Ce tip de încuietoare alegem?

La întrebarea cu privire la închiderea optimă se poate răspunde doar individual. Următoarea prezentare a diferitelor tipuri de închidere oferă informații generale.

Există trei opțiuni de închidere disponibile:

  • Închidere pe cheie de înaltă securitate (barba dubla)/ închidere cilindrică – cea mai simplă cale de a securiza un seif de arme – nu poți uita niciun cod! La acest tip de închidere sunt livrate 2 chei – vă rog notați că aceste chei trebuie să fie stocate într-un loc protejat de accesul neautorizat.

  • Închiderea prin cifru mecanic funcționează fără sursă de tensiune si fără baterie. Orice schimbare a codului secret poate fi făcută în orice moment (doar cel ce cunoaște codul îl poate modifica!). Proprietarul seifului nu are nevoie de cheie excluzând riscul pierderii acestora.

  • Închiderea electronică: cea mai atractivă opțiune. Închiderea electronică este modul confortabil pentru a securiza dulapul sau seiful de arme. Ar trebui să știți că la acest tip de închidere e nevoie de baterii și schimbarea acestora ocazional. Daca bateria este descărcată, încuietoarea poate fi alimentată din exterior. Codul secret poate fi modificat ori de câte ori doriți.

Sfat: cântăriți avantajele și dezavantajele celor 3 tipuri încuietori diferite pentru dvs.

Primul și cel mai important lucru, numărul armelor pe care doriți să le depozitați în el. Dulapurile pentru puști diferă considerabil în ceea ce privește mărimea și volumul. De asemenea, acordați atenție dimensiunilor interne atunci când vă reglați armele.

Țineți cont de sfatul nostru; suntem fericiți să vă ajutăm, astfel încât să puteți găsi seiful de arme optim.

De asemenea, echipamentul dulapurilor de arme este adaptat exact nevoilor dvs. O parte din accesoriile noastre:

  • Suport din spumă pentru arme lungi: pentru a asigura o stocare verticală
  • Compartimente ce pot fi închise sau seif interior: Pentru depozitarea comună a muniției și a armelor
  • Senzor de lumină: Rottner SensorLight face căutarea mult mai ușoară; pentru iluminarea optimă a dulapului de arme, vă recomandăm instalarea unui senzor de mișcare în interiorul seifului. Rottner SensorLight este alimentat prin baterie (4 baterii tip AAA) și poate fi ușor atașat folosind magnetul furnizat.
  • Dezumidificator: Acesta este modul în care țineți la distanță mucegaiul, rugina sau mirosurile neplăcute. Umiditatea este absorbită și astfel, excesul găsit în aer dispare. Multi Dry de la Rottner ține umiditatea în granulele active ale pungii, care poate absorbi până la 600 g de apă fiind și inodor. Poate fi uscat în cuptor (nu în cuptorul cu microunde) sau pe un încălzitor și ulterior poate fi folosit din nou.

Tipp: Desigur, personalul nostru instruit va fi bucuros să vă ajute și să vă sfătuiască dacă aveți întrebări despre produsele noastre de securitate și ofertele noastre.

După ce v-ați decis cu privire la dulapul de arme, se pune întrebarea, unde este locul ideal pentru a fi instalat ... Este important ca nimeni, și mai ales niciunul dintre membrii familiei dvs., în special copiii, să nu intre în contact cu armele periculoase. Seifurile de arme ar trebui întotdeauna să fie scoase din raza de acces a copiilor.

Proprietarul trebuie să se asigure că numai el sau o altă persoană autorizată are acces la dulapul de arme. Nu uitați: păstrați întotdeauna armele descărcate!

Un seif de arme ar trebui să fie construit astfel încât un hoț trebuie să se autodepășească pentru a-l sparge.

Legile privind armele se referă de obicei la zona de locuit privată; în spații nelocuite, cum ar fi cabanele de vânătoare, alte unități precum cluburile sportive ar trebui clarificate în prealabil cu autoritatea competentă.

Sfat: Dulapurile de arme nu trebuie să fie niciodată la îndemâna copiilor.

Institutele de testare care certifică seifurile noastre în termeni de rezistență:

  • ECB-S (Organismul european de certificare) în Frankfurt
  • VdS Schadenverhütung GmbH în Cologne
  • VSÖ (Asociația austriacă a companiilor de securitate) în Viena

Aceste institute independente efectuează teste ample pentru a determina nivelul apropiat al protecției și al securității. Modul în care se desfășoară aceste proceduri este specific standardelor europene 1143 și 14450 (anterior VDMA 24992).

Toate prețurile noastre includ TVA.