DEPOZITARE PISTOALE

În oferta extinsă a companiei Rottner, cu siguranță fiecare proprietar de arme va găsi o unitate pentru depozitare potrivită.

Așa numitele seifuri pentru arme scurte sunt în acest caz potrivite pentru pistoale, pistoale speciale și muniție.

Kurzwaffentresor
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 44

Pagină
pe pagină
Setați ascendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-40 din 44

Pagină
pe pagină

Seif pentru o armă scurtă:
La Rottner veți găsi cabinetul/seiful pentru pistolul Dvs.
Cabinetele de arme sunt folosite la stocarea pistoalelor și a revolverelor. Aici, toți deținătorii de arme își găsesc seiful pentru arme potrivit.

Definiția pistolului:
Pistoalele
 sunt considerate arme de foc în conformitate cu definițiile legii privind armele. Prin definiție, aceste arme de foc nu sunt arme lungi - nu depășesc anumite lungimi maxime ca arme sau în anumite părți.

Dacă sunteți în căutarea unui dulap de arme cu protecție împotriva focului, atunci ar trebui să optați pentru cumpărarea unui seif anti-foc de la Rottner. Dulapurile noastre antifoc pentru arme oferă o protecție de până la 30 de minute. 
Detalii despre diferitele niveluri de securitate ale seifurilor noastre pot fi găsite în fișa noastră pentru nivele de securitate. Personalul nostru instruit vă va informa cu plăcere și vă va răspunde la întrebările despre seifuri. Nu ezitați să ne contactați.

Cu care tip de închidere sunt armele cel mai bine păstrate?

La întrebarea privind închiderea optimă se poate răspunde doar individual. Următoarea prezentare a diferitelor tipuri de închidere oferă informații generale.

Există patru opțiuni disponibile pentru tipul de închidere:

  • Închidere pe cheie de înaltă securitate – cea mai simplă cale de a securiza un seif pentru arme – nu poți uita niciun cod! La această închidere sunt livrate 2 chei – vă rog notați că aceste chei trebuie să fie stocate într-un loc în care să fie protejate de accesul neatorizat. Vă recomandăm închiderea prin combinație mecanică sau închiderea electronică.

  • Închiderea prin combinație mecanică funcționează fără sursă de tensiune si fără baterie. Orice schimbare a codului secret poate fi făcută în orice moment (doar cel ce cunoaște codul îl poate modifica!). Proprietarul seifului nu are nevoie de cheie neavând riscul pierderii.

  • Închiderea electronică: cea mai atractivă opțiune. Închiderea electronică este modul confortabil pentru a securiza dulapul de arme sau seiful. Ar trebui să știți că la acest tip de închidere e nevoie de baterii și schimbarea acestora ocazional. Dacă bateria nu funcționează, închiderea poate fi alimentată din exterior. Codul secret poate fi modificat ori de câte ori doriți.

  • Amprenta digitală: deschidere ușoară doar prin atingerea cu degetul. Grija codurilor sau a combinațiilor de numere, pierderea cheilor este un lucru din trecut. 60 de seturi de amprente diferite pot fi salvate.

Sfat: cântăriți avantajele și dezavantajele celor 4 încuietori diferite pentru dvs.

Factorul decisiv este numărul de arme pe care doriți să le păstrați în cutie sau în seif. Seifurile pentru pistoale sunt considerabil diferite în ceea ce privește mărimea și greutateaDe asemenea, vă recomandăm să acordați atenție dimensiunilor interne atunci când vă reglați armele. 

Profitați de serviciile de consultanță; vă putem ajuta pentru a găsi seiful potrivit pentru pistol.

Echipamentul pe care îl furnizăm este exact adaptat nevoilor dvs. Cele mai importante elemente includ:

  • Locuri de depozitare/seif interior - pentru stocarea în comun a munițiilor și a armelor.

  • Suportul de depozitare pentru pistoale - suportul pentru arme oferă o prezentare generală. Având un material adeziv, acesta este fixat permanent pe podea și nu se poate mișca. O ajustare individuală a lățimii este posibilă datorită perforațiilor dintre brațe și cele cinci pistoale care se vor depozita în acel spațiu.